Widok
wiesz co, jestem zaskoczona tym co piszesz. skąd wiesz jak to wygląda w ciągu dnia? byłaś tam raz czy kilka razy, bo ja byłam kilka z tzw. niezapowiedzianymi wizytami i nic takiego nie zauważyłam. co więcej to jedyny żłobek, gdzie jest monitoring i można zostawić dziecko w sali, pójść do gabinetu dyrektorki i zobaczyć na monitorze jak dziecko sobie radzi. bo jaką masz gwarancję, że w Maciusiu jest tak cały dzień? wszystko ładnie pięknie, ale może tylko przy Tobie?
ZASTANAWIAM SIE DROGIE PANIE KIM WY JESTESCIE BO NA PEWNO NIE MOZNA WAS NAZWAC ODPOWIEDZIALNYMI MATKAMI. JAK CZYTAM WASZE WPISY TO MAM WRAZENIE ZE WASZE DZIECI CO CHWILE ZMIENIAJA PRZEDSZKOLA. BIEDNE TE WASZE DZIECIAKI I WSPOLCZUJE TAKICH MATEK. MAM WRAZENIE ZE NIE MACIE NIC INNEGO DO ROBOTY JAK WYPISYWAC ZNIEWAGI NA INNYCH. MOZE TO JAKIES KOMPLEKSY Z WAS WYCHODZA? A AKADEMIA SKRZATA TO JEDYNE MIEJSCE NA OBLUZU KTOREMU MOZNA ZAUFAC. DYREKTORKA JEST PO TO ZEBY TRZYMAC WSZYSTKO W GARSCI A NIE DAC WLEZC SOBIE NA GLOWE. TO NIE ONA ZAJMUJE SIE DZIECMI TYLKO BARDZO CIEPLE I USMIECHNIETE PANIE: PANI IZA (WZOROWY NAUCZYCIEL I PEDAGOG), PANI OLIWIA (KTORA JEST ZAWSZE USMIECHNIETA), PANI MONIKA (KTORA MA WIELE SERCA DO TYCH NAJMNIEJSZYCH DZIECI), PANI MARTA "CZARNA"(USMIECHNIETA I LOGOPEDA) ORAZ PANI MARTA "BIALA" (JEST NAJKROCEJ ALE TEZ NIE MAM ZASTRZEŻEN).
WSZYSTKICH TROSKLIWYCH RODZICOW ZAPEWNIAM ZE TAM JEST TAK JAK PANSTWO OCZEKUJECIE. MOJA CORKA CHODZI TAM OD PONAD ROKU. NIE WYOBRAZAM SOBIE INNEGO MIEJSCA DLA NIEJ. MIMO MIEJSC W PRZEDSZKOLACH PANSTWOWYCH ZOSTALA W AKADEMII.
WSZYSTKICH TROSKLIWYCH RODZICOW ZAPEWNIAM ZE TAM JEST TAK JAK PANSTWO OCZEKUJECIE. MOJA CORKA CHODZI TAM OD PONAD ROKU. NIE WYOBRAZAM SOBIE INNEGO MIEJSCA DLA NIEJ. MIMO MIEJSC W PRZEDSZKOLACH PANSTWOWYCH ZOSTALA W AKADEMII.
Prowadzę firmę zajmującą się fotografią dziecięcą i w roku szkolnym 2011/2012 wykonywałem dla dzieci w przedszkolu zdjęcia kalendarzowe i z Mikołajem. Niestety pieniądze, które zapłacili rodzice, a wystawiłem na to fakturę nigdy nie trafiły do firmy. Pani dyrektor nie odbiera tel. (535-995-522), a gdy dzwonię innego nr informuje, że to nie jest aktualny nr.
Jeżeli to czyta, któryś z rodziców to proszę zapytać co stało się z pieniędzmi, które Państwo płacili.
Prowadzę firmę od 17 lat i po raz pierwszy takie coś mi się zdarza.
Jeżeli chciałby ktoś nawiązać ze mną kontakt to jest dostępny na stronie firmowej http://www.pro-art.net.pl/pl/kontakt.html
Jeżeli to czyta, któryś z rodziców to proszę zapytać co stało się z pieniędzmi, które Państwo płacili.
Prowadzę firmę od 17 lat i po raz pierwszy takie coś mi się zdarza.
Jeżeli chciałby ktoś nawiązać ze mną kontakt to jest dostępny na stronie firmowej http://www.pro-art.net.pl/pl/kontakt.html