Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
polecam!!!! wątek zamknięty Doskonała obsługa. Jestem zachwycona. Za każdym razem idę bez pomysłu na...
~Beata
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 27 lutego 2015

bardzo dobry salon wątek zamknięty Zawsze odczuwam stres, gdy muszę wybrać się do nowego fryzjera. Po...
~Kasia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 października 2013

Rewelacyjna fryzura wątek zamknięty Witam! Przyszłam do salonu z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Byłam tam...
~Ola
-

dodano: 11 czerwca 2013

Mile zaskoczona!Polecam! wątek zamknięty Przeprowadziłam sie do Gdyni i obawiałam sie wizyty u "nowego" fryzjera....
~Mazia
-

dodano: 30 kwietnia 2013

BEZ REWELACJI !!! wątek zamknięty Jeśli chodzi o usługi fryzjerskie to polecam w zupełności panią Karolinę, na...
~I.K
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 19 września 2012

polecam p.Karoline wątek zamknięty jestem klientką p.Karoliny podoba mi się to że zawsze mi doradzi z kolorem i...
~joanna
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2012

Polecam wszystkim wątek zamknięty Osobiście polecam Panią Asię, jest to bardzo dokładna, solidna znająca się na...
~Klientka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 stycznia 2012

POLECAM wątek zamknięty Fachowa obsługa, miła atmosfera i tanio. Czego więcej potrzeba? :-) Ps....
~Czarek
-

dodano: 18 listopada 2011

NAJLEPSZY SALON!! wątek zamknięty Bardzo profesjonalny salon, dzięki osobom, które w nim pracują! Jeśli chodzi...
~Ewelina
-

dodano: 18 listopada 2011

Fryzjerka wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usług p.Marty, świetnie radzi sobie z układaniem...
~Olimpia
-

dodano: 22 września 2011

POLECAM wątek zamknięty Jestem stałą klientką P. MARTY minimum raz w miesiącu. Zwykle farbuję i...
~Anna Kozłowska
-

dodano: 28 maja 2011

Jestem bardzo zadowolony wątek zamknięty W sierpniu byłem na strzyżeniu i jestem bardzo zadowolony. Z tego co...
~Robert i Ania
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 września 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry