Widok

Akademia pana Kleksa

Akademia pana Kleksa Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Akademia pana Kleksa.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To piszą rodzice dzieci, którzy kiedy sami byli dziećmi oglądali starego Kleksa i mają sentyment. Ja, bedąc dzieckiem nie lubiłem Kleksa, ani filmu, ani książki, strasznie nudny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oglądałem niedawno starego Kleksa żeby mieć porównanie do nowej wersji. Fronczewski wcale nie jest taki cudowny jak go opisują, główny dziecięcy bohater sztywny jak kij od miotły. Fabuła niespecjalnie porywająca. Te wszystkie komentarze "stary Kleks lepszy tysiąc razy" to piszą ludzie dorośli, rodzice, którzy oglądali starego Kleksa jako dzieci i mają sentyment. Nowy Kleks jest dla współczesnych dzieci a nie dla ich rodziców i to im ma się podobać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozsczarowna!

Nie polecam!
Brak spójności, mało Pana Kleksa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cudowny film

Bardzo fajnie jest porównać sobię stary film z nowym. Ogólnie film bardzo odklejony od książki ale sam w sobię jest cudowny. Daje do myślenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

zаjеbistе tylko że nie używają swojego mózgu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Krytycy swoje, widzowie swoje. Rekord za rekordem.

1,7 miliona widzów po niedzieli 21 stycznia. Takiego sukcesu nie było od lat. A dopiero zaczynają się ferie i wyjścia szkolne. Więc najpierw rekord na pokazach przedpremierowych, później rekord na weekend premiery. Czekamy na kolejne. Mamy kolejną polską produkcję, która bez cienia wątpliwości już za 3 miesiące wejdzie do TOP10 filmów nieanglojęzycznych na Netflix.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzieciom się podoba i to chyba najważniejsze...

Dawno temu, gdy byłem mniej więcej w wieku mojego Synka - byłem w kinie na Akademii Pana Kleksa. Nie bardzo pamiętam już sam film poza epizodami i Piotrem Fronczewskim. Poszedłem więc na nową wersję Synkiem. Powiem szczerze - nudziłem się...ale nie jestem dzieckiem. Film technicznie jest zrobiony bardzo dobrze, jest za długi o 15 minut. Ale prawdziwemu widzowi tego filmu czyli mojemu dziecku film się bardzo podobał. I to chyba jest najważniejsze. To film dla dzieci...o dzieciach. Więc warto z dzieckiem go obejrzeć w kinie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak chcecie wyrzucić w błoto kase za bilet i stracić x godzin

to idzcie. Inaczej nie ma to sensu, ale co kto lubi, wszka to moja subiektywna ocena, może komuś to dziadostwo się będzie podobać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Cudny

Piękny, znakomity , magiczny , świetni aktorzy i muzyka , jestem zachwycona i dzieci też
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Piękny magiczny

Piękny , magiczny, niepowtarzalny. Dzieci cały seans wpatrzone jak w obraz nawet 6 letnia dziewczynka . Piękna muzyka, aktorzy. Jestem zachwycona ️
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szału nie ma..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie powiem że jakiś tragiczny

aczkolwiek mocno średniawy, żadne tam arcydzieło.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Warto, Polecam

Warto, fabuła i wykonanie pomysłowe. Powiązane wątki są od siebie odległe w czasie i miejscu, ale spójne i jasne dla dorosłych i dzieci przy odrobinie pomyślenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Świetny

prosze się nie nastawiać, że to jest ta sama fabuła co wcześniej, bo wtedy będzie rozczarowanie. Wszystko spójne. Doborowa obsada. Wilki robią wrażenie. Polecam w 100 procentach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Filmy

Gorzkie święta (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Gorzkie święta . Przeczytaj o filmie.

Spider-Man: Całkiem nowy dzień (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Spider-Man: Całkiem nowy dzień . Przeczytaj o filmie.

Zaproszenie (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Zaproszenie . Przeczytaj o filmie.

do góry