Widok

Akademia pana Kleksa

Akademia pana Kleksa Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Akademia pana Kleksa.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co kłamiesz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Film dla dużo starszych dzieci.

Super muzyka!!! Film zrobiony na wysokim poziomie ale w stylu mrocznym czesto przerazajacym. Dla duzo starszych dzieci. W wiekszosci jest to Zemsta Wilkolakow a nie Akademia Pana Kleksa. Zdecydowanie dla dużo starszych dzieci!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Brednie pleciesz, po prostu większości się ten film nie podoba gamoniu

To że część ludzi pójdzie, no to pójdzie zobaczy a potem stwierdzi, że film to guano zwykłe. Części jakiejś małej sie może podobać, ok. Proste jak budowa cepa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dzieci które po chwili pytają kiedy koniec, kiedy już idziemy, to na ogół smartfonoholicy, potrafiący skupić się na obrazku lub filmiku przez najwyżej 5 sekund, i przesuwamy ekran. To wychowawcza katastrofa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja wyszedłem po zaledwie pół godzinie. To i tak długo wtrzymaliscie haha
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyba komentarz sponsorowany przez samych "twórców" tego gniota

Słabiutki film Kleksik
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Również polecam. Może się podobać lub nie, ale obejrzeć warto. Myślmy samodzielnie, bez przejmowania się jadowitym hejterem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Polecam, na pewno warto.

Polecam. Może się spodobać lub nie, ale obejrzeć warto, bo pomysł niebanalny. Film ambitny i zrobiony z rozmachem. Raczej dla dzieci starszych. Choć krytyczna jest wyraźna zmiana w stosunku do dzieła Brzechwy, ale filmów nie robi się wiernie za pierwowzorem. Myślmy samodzielnie, bez przejmowania się jadowitym hejterem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Pytanko. Który inny film był taki nudny? Poproszę o tytuł porównawczy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozczarowujący

Poszłam z moimi dziećmi na ten film. Bardzo się im podobał a mi również.Jestem nauczycielką więc zabiorę klasę na ten film ponieważ dużo uczy.
Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Warto z dziećmi poruszyć temat o różnicach między książką a filmem. Może, co lepsze, może czego odrębne uczą, albo co było słabe w filmie i w książce. Dlatego myślę, że w sytuacji wzięcia klasy na film trzeba koniecznie wymagać, aby dzieci przeczytały książkę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Genialna produkcja pod każdym względem! 10/10. To jest kontynuacja Akademii w II pokoleniu a nie remake starej wersji filmu. Dziadersom nie podpasuje. Zarówno my jak i nasze dzieciaki - wyszliśmy z kina zachwyceni
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

Rozczarowanie

Tyle czekałam na ten film niestety wielkie rozczarowanie szkoda kasy ani mnie ani dwójce moich Dzieci(13,17 lat) się nie podobał
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

żenujący film i żenujący reżyser

Chciałam dać 1 na 10 i wyświetliła się informacja że głosowanie zablokowane dla nowych użytkowników a komentować można więc, można śmiało przypuszczać że ocena jest mocno zawyżona te aktualne rzekome 6/10. Jak dla mnie to jeden z najgorszych z najgorszych filmów w polskiej i tak słabej kinematografii
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szanowna pani. Dziś nie prima aprilis. My wyszliśmy z kina w trakcie filmu, zawiedzeni.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak jesteś idio ttą, to nie zrozumiałbyś choćby ten gość napisał komentarz na 10 stron

Po prostu jesteś na poziomie intelektualnym planktonu czyli dogadałbyś się z twórcą tego gniotu maciejem k
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bzdury gadasz

Moja córka 5 lat, potrafi siedzieć i rysować, kolorować albo bawić się różnymi zabawkami w dom, stajnie itp itd. godzinami nawet. Smartfona, tableta używa też ale sporadycznie np. w samochodzie. Ale film czy bajka jak jest nudna to nie usiedzi choćby nie wiem co. A jak jej się spodoba to potrafi 2 razy pod rząd obejrzeć. Także nie mierz wszystkich swoją miarą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Akademi pana kleksa

Dawno nieogladalem takiego gniota ludzie wychodzący z kina byli rozczarowani wystarczy obejrzeć zwiastun filmu pozatym niema tam nic zaskakującego niedorasta oryginałowi nawet do pięty gniot gniot i nic wiecej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Filmy

Odzyskany (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Odzyskany . Przeczytaj o filmie.

Spider-Man: Całkiem nowy dzień (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Spider-Man: Całkiem nowy dzień . Przeczytaj o filmie.

Odyseja (27 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Odyseja . Przeczytaj o filmie.

do góry