Widok

Akademia pana Kleksa

Akademia pana Kleksa Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Akademia pana Kleksa.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Apel do moderatora

Z uwagi na łatwość wielokrotnego wypisywania własnego komentarza/opinii przez pojedynczego autora, udające go kilka osób, forsującego swoje fobie i nieprawdę, sugeruję, żeby portal technicznie ograniczył możliwości wielokrotnego wpisywania komentarza z tożsamego adresu IP. Sugeruje, żeby pozostała możliwość dwóch wpisów z danego IP przy jednym filmie, co nie pozbawi nikogo prawa do opinii, a utrudni lub ograniczy działania nieuczciwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

I sam sobie odpowiedziałeś jaki to film

To nie jest film fabularny tylko zlepek właśnie tych 5 sekundowych scen jak głupoty na YouTube dlatego może.to film dla tej katastrofy wychowawczej jak to ująłeś
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co to znaczy rozczarowujący według nauczycielki?

Rozczarował Cię bo Ci się podobał? Mam nadzieję, że nie uczysz polskiego

Nikomu nie polecam, masakryczny film.

No chyba iż chcecie zanudzić się na śmierć..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

A najlepsze, że ten typ ma jakąś manie prześladowczą że niby wszystkie negatywne komentarze jakoby miały pochodzić od jednej osoby. Nie przyjmuje on do wiadomości, że wielu osobom ten film się zwyczajnie nie podoba. Lub jest to trollisko od twórców filmu który chce umniejszyć jakże słusznej krytyce tego ,,dzieła" kleks.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bez przesadyzmu. Do kataru ani leż nie doprowadza. Po prostu naprawdę bardzo udany film. Natomiast co do recenzji to są, jakie są. Pomińmy tylko "opinie" nawiedzonego nienawistnika, udającego wielokrotnie "wychodzących z kina po pół godzinie".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest dokładnie odwrotnie

Dzieci, które optymalizują swój czas od małego są to dzieci niezwykle inteligentne i nie łykają papki, którą im się próbuje zaserwować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

potwierdzam, byłem tym dzieckiem

Chcę wprowadzić uczciwe warunki. Nie chcę, aby dawano pole do popisu nawiedzonym osobom, głęboko nieuczciwym, które wykorzystują znaną zasadę goebbelsowskiego sposobu na forsowanie kłamstwa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli uczciwe warunki to takie jakie ty uważasz za uczciwe?

Opinie inne niż twoja uważasz za nieuczciwe? Czyli ktoś kto ma pogląd na film odmienny niż ty też ma uważać że opinie pozytywne pisze jedna osoba? Czyli na tym forum 90 opini dodały dwie osoby?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na szczęście ciebie to nie dotyczy, bo skrytykowałes film uczciwie, bez kłamstw, i tylko raz, może ze dwa razy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Akurat ja nie dałem jeszcze żadnej opinii na temat filmu

Gdyż jeszcze go nie widziałem. Chciałem poznać najpierw opinie na temat filmu żeby zdecydować czy iść na niego z córką. Ale jak ktoś próbuje narzucić komuś swoje zdanie to mnie razi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znakomity film dla myślących ludzi

Zanim zdecydowałam się wybrać z rodziną na film przeczytałam opinie na Trójmieście. Niestety dużo było niepochlebnych. Film obejrzeliśmy i muszę przyznać, że miło nas zaskoczył. Zgrabnie opowiedziana historia, wątki pojawiają się dość logicznie, świetna muzyka. Jedyny mankament -film mógłby być o 20 min krótszy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

oj mógł się reżyser bardziej postarać
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5

Super film!

Całkiem nowa bajka!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Rewelacja

Film na wysokim poziomie, świetnie zrealizowany ;) Polecam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Super

Film klasa, pomimo wielu negatywnych opinii poszliśmy na Akademię no i zaskok, film fajnie zrobiony z oczywistym przekazem. nie zauważyłem "dziur' w scenariuszu i montażu, może za mało tv oglądam i nie muszę mieć wszystkiego podanego na tacy. Polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11

Inne tematy z forum Filmy

Gwiazdozbiór Psa (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Gwiazdozbiór Psa . Przeczytaj o filmie.

Odzyskany (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Odzyskany . Przeczytaj o filmie.

Spider-Man: Całkiem nowy dzień (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Spider-Man: Całkiem nowy dzień . Przeczytaj o filmie.

do góry