Widok

Akademia pana Kleksa

Akademia pana Kleksa Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Akademia pana Kleksa.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie/mi

Tak na marginesie - gdy szczególnie podkreślamy własną osobę lepiej brzmi "mnie" niż "mi".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie dla małych dzieci

Straszny, często mroczny. Odradzam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

To było coś strasznego, coś potwornego, dzieci chciały uciekać, wyszliśmy z kina 20 minut po rozpoczęciu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Definicja

rozczarowujący » w odniesieniu do czegoś, co nie spełnia oczekiwań pod względem wielkościowym
niedostateczny,nieodpowiedni,niespełniający oczekiwań,niezgodny z oczekiwaniami,za mały,zbyt mały.
Mogę zapytać czego pani nauczycielka uczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetny

prosze się nie nastawiać, że to jest ta sama fabuła co wcześniej, bo wtedy będzie rozczarowanie. Wszystko spójne. Doborowa obsada. Wilki robią wrażenie. Polecam w 100 procentach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Warto, Polecam

Warto, fabuła i wykonanie pomysłowe. Powiązane wątki są od siebie odległe w czasie i miejscu, ale spójne i jasne dla dorosłych i dzieci przy odrobinie pomyślenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Nie powiem że jakiś tragiczny

aczkolwiek mocno średniawy, żadne tam arcydzieło.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szału nie ma..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Piękny magiczny

Piękny , magiczny, niepowtarzalny. Dzieci cały seans wpatrzone jak w obraz nawet 6 letnia dziewczynka . Piękna muzyka, aktorzy. Jestem zachwycona ️
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cudny

Piękny, znakomity , magiczny , świetni aktorzy i muzyka , jestem zachwycona i dzieci też
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak chcecie wyrzucić w błoto kase za bilet i stracić x godzin

to idzcie. Inaczej nie ma to sensu, ale co kto lubi, wszka to moja subiektywna ocena, może komuś to dziadostwo się będzie podobać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dzieciom się podoba i to chyba najważniejsze...

Dawno temu, gdy byłem mniej więcej w wieku mojego Synka - byłem w kinie na Akademii Pana Kleksa. Nie bardzo pamiętam już sam film poza epizodami i Piotrem Fronczewskim. Poszedłem więc na nową wersję Synkiem. Powiem szczerze - nudziłem się...ale nie jestem dzieckiem. Film technicznie jest zrobiony bardzo dobrze, jest za długi o 15 minut. Ale prawdziwemu widzowi tego filmu czyli mojemu dziecku film się bardzo podobał. I to chyba jest najważniejsze. To film dla dzieci...o dzieciach. Więc warto z dzieckiem go obejrzeć w kinie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Krytycy swoje, widzowie swoje. Rekord za rekordem.

1,7 miliona widzów po niedzieli 21 stycznia. Takiego sukcesu nie było od lat. A dopiero zaczynają się ferie i wyjścia szkolne. Więc najpierw rekord na pokazach przedpremierowych, później rekord na weekend premiery. Czekamy na kolejne. Mamy kolejną polską produkcję, która bez cienia wątpliwości już za 3 miesiące wejdzie do TOP10 filmów nieanglojęzycznych na Netflix.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

zаjеbistе tylko że nie używają swojego mózgu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cudowny film

Bardzo fajnie jest porównać sobię stary film z nowym. Ogólnie film bardzo odklejony od książki ale sam w sobię jest cudowny. Daje do myślenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Filmy

Odzyskany (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Odzyskany . Przeczytaj o filmie.

Drugie życie (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Drugie życie . Przeczytaj o filmie.

Spider-Man: Całkiem nowy dzień (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Spider-Man: Całkiem nowy dzień . Przeczytaj o filmie.

do góry