Widok
Akcent, The Jet Set
The Jet SetM – zespół muzyczny powstały w Polsce w 2005 roku, grający muzykę będącą mieszanką R'n'B, rapu, popu i dance. W skład zespołu wchodzi urodzona w Sankt Petersburgu wokalistka Sasha Strunin oraz David Junior Serame - wokalista i raper z Anglii. W początkowym etapie istnienia The Jet Set tworzyła Sasha oraz pochodzący z Chicago raper Tray, którego następnie zastąpił David. Tray ...
więcej
więcej
Szansa na transmisje w tv???
Czy wiecie coś na temat czy jest szansa na to, by koncert w Gdańsku był transmitowany przez jedną ze stacji tv? Czy tvp2, która jest współorganizatorem "hitów na czasie", gdzie jak wiecie występował AKCENT, a przez to promotorem w Polsce tego zespołu wyraziłaby chęc transmisji koncertu, a jeśli tak, do kogo z tvp2 należy zwrócic się z tą prośbą? Jeśli to możliwe prosiłabym o odp osób bezpośrednio zajmujących się organizacją i promocją koncertu;) Z góry dziękuje w imieniu własnym i pozostałych fanó w całej Polsce;)
Była naprawdę fajnie. Oczywiście bez żadnego gwiazdorstwa chłopaki z Akcentu po koncercie podeszli do pozostałych pod scena fanów. Rozdawali autografy bez żadnego problemu (nawet na bluzach moich córek :) ) i można było zrobić sobie z każdym fotkę.
Moje córki były bardzo szczęśliwe. ... a ja mając aparat napstrykałam fotek do woli.
Szacunek dla tych chłopaków.
Normalni i bardzo sypatyczni.... i oczywiście spiewali na żywo.... więc chwała im za to.
Moje córki były bardzo szczęśliwe. ... a ja mając aparat napstrykałam fotek do woli.
Szacunek dla tych chłopaków.
Normalni i bardzo sypatyczni.... i oczywiście spiewali na żywo.... więc chwała im za to.
Tez bylam na tym koncercie i nie zaluje;D Co prawda The Jet Set rok temu byli i przynudzali,ale teraz sie rozkrecili xD. Akcent i tak super gral:).Udalo sie zdobyc autografy przywitac i pogadac:).Naprawde mi sie sie podobal.I nie zaluje... na zywo koncerty najlepsze i jestem z tego zadowolona,ze grali na zywo :)