Widok

Aktywna osoba z Ujeściska bądź okolic.

Rowery Temat dostępny też na forum:
Witam. Mieszkam w Gdańsku od miesiąca. Rekreacyjnie z zacięciem sportowym jeżdżę na rowerze szosowym jak i mtb. W wolnym czasie wspinam się w skałkach, których niestety tutaj brakuje:( Poszukuje osoby z którą mógłbym razem potrenować jak i pojeździć rekreacyjnie poznając trasy rowerowe Gdańska i okolic. Chętnie w sezonie połącze rower+wspinaczka na murkach. Zainteresowane osoby proszę o kontakt. Pozdrawiam Xylo.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam cię ja dużo jeżdżę na rowerze możesz dołączyć jestem z wrzeszcza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zapraszamy do jazdy z nami odwiedz rowerowy na chelmie przy basenie jest ekipa sa chetni do wspolnej jazdy. preferujemy szosa mtb przelaj. zapraszamy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkam od nie dawna w Gdańsku. Jeżdżę na rowerze mtb i szosowym, też na razie nie mam z kim jeździć. Jak coś mój mail: krowka100@op.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
siema, jestem tez z ujesciska i tez lubie spedzac czas aktywnie, rower i bieganie, takze przydal by mi sie kompan na rower :) daj namiar jakis na siebie, pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć ja często roweruje w tych okolicach głownie treningi MTB zainteresowanych zapraszam w tygodniu od godz.18 a w soboty od samego rana na pośmiganie po lasach - startuje tez w zawodach wiec zawsze kogoś mogę zabrać na taki event. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spoko, ja się piszę na takie coś :) akurat zrobiłem sobie wkoncu rowerek takze mozna posmigac po lasach, trochę nadgonić dawną formę:) można by sie ustawić na piątek lub tak jak pisałem w sobote już w rannych nawet godzinach, tylko jakieś szczegóły co gdzie i jak hehe
Pisz na mojego maila miastoducha@wp.pl - wszyscy zainteresowani
rownież ;)
Hejka.

Ktos chetny dzisiaj na rower ?

Pozdrawiam

krymcio@wp.pl
osoby chetne pojezdzic z okolic ujesciska zapraszam do kontaktu - darek180@op.pl

Inne tematy z forum Ujeścisko

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

Muza musi grać. (2398 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

do góry