Firma Wodnik jest zdecydowanie godna polecenia, pod każdym względem jeśli chodzi o profesjonalne nawodnienie ogrodu. Nie spodziewaliśmy się, że aż tak wiele rzeczy trzeba ogarnąć, aby ogród pod tym względem stał się bezobsługowy. Przed założeniem instalacji nawadniającej traciliśmy nawet 2-3 godziny dziennie na podlewanie, które i tak średnio się sprawdzało. Nie miałam pojęcia, że dla wielu roślin rabatowych potrzebne są np. linie kroplujące, spryskiwacze nie każdej roślinie służą Mogłabym tak długo wymieniać o ilu sprawach związanych z nawodnieniem nie miałam pojęcia, a teraz choć mam jakiś minimalne ogród, trawnik, rabaty są tak przecudne, że jestem ogromnie wdzięczna za świetną robotę firmie Wodnik. Pan Janusz jest perfekcjonistą w każdym najdrobniejszym szczególe, co mam wrażenie obecnie jest rzadkością i z każdego ogrodu zrobi perełkę. Ogromna wiedza, doświadczenie i pasja warta polecenia, do tego bardzo przystępne koszty, dużo mniejsze niż zakładaliśmy, a wiele innych ofert również przeglądaliśmy. Serdecznie polecam Wodnika, naprawdę warto !