Widok
Aleja Brzozova w Bojanie domy
Witam chciałam kupić bliźniaka /domek w Bojanie pierwsza oferta jaka mi wpadła w oko to Aleja Brzozova w Bojanie. Deweloper semar. czy ktoś się może orientuje czy bardzo to kupić czy tereny nie są podmokłe budynki wykonane solidnie itd A może gdzie indziej jakaś propozycja dziękuję za podpowiedź pozdrawiam marla
Wracając do meritum ... na dzień dzisiejszy Spółka z-o.o. Pana i Pani Bieszk z kapitałem zakładowym 5 tyś zł powstała w 2019 roku . O ile dobrze pamiętam odpowiedzialność spółki do wysokości kapitału zakładowego . Dalej zostawiam do przemyślenia .;-);-) Co do spraw z wójtem , to niech wypowiedzą się ci ,co coś wiedzą .. ;-) Ja nie wiem .
Póki jest popyt to będzie podaż. Nic z tym nie zrobimy. Nie pije do kupujących takie bliźniaki czy szeregi. Tylko do patodeweloperów i gminy. Już teraz co roku w lato mamy porządne wpadki ciśnienia wody. Jeszcze parę takich osiedli i będziemy mieli awaryjne wyłączanie wody. Patodeweloper postawi osiedle i ma to gdzieś. Tak naprawdę wzbogaca się pośrednio kosztem mieszkańców i gminy.
to tak nie działa, prawo tutaj jest znacznie bardziej skomplikowane (w tym temacie jestem na bieżąco), co nie oznacza, że w przypadku kompletnej katastrofy dzięki ogarniętemu prawnikowi nie wyszli by z tego suchą nogą.
Co do samej inwestycji - tak bliska lokalizacja przy budowanej S6 byłaby dla mnie absolutnie nie do przyjęcia.
A tam gadasz głupoty. Mieszkam tu od 20 lat, sam zarobiłem sobie na działkę i dom, pewnie większa część osób tak samo. Zaznaczę Ci, że koszt wybudowania domu systemem gospodarczym nie odbiega wiele od ceny takiego bliźniaka(oczywiście nie mówię o jakiś niebotycznych metrażach). Tylko patodeweloperzy żerują na takich lebiegach co zamiast się trochę wysilić to kupią taki badziew po kosztach byle mieć dom na przedmieściach.