Pan Dr okazał się naszym wybawieniem przed urlopem. Przyjechał na wizytę domową wieczorem w piątek, pomimo własnych zobowiązań. Zupełnie nie czułam, że to obca osoba weszła do naszego mieszkania. Po rozebraniu się i umyciu rąk spróbował złapać kontakt z moją córką - udało się bez problemu. Dr był spokojny, delikatny, ale zbadał wszystko co trzeba, bez żadnego problemu. Wydawał mi jasne instrukcje jak mam trzymać dziecko, np w trakcie badania gardła. Wydał nam zalecenia, powiedział co spakować na wszelki wypadek w podróż. Wyjeżdżalismy na urlop, Dr zapowiedział, że bez problemu wystawi nam receptę online, gdyby okazała się potrzebna. Niesamowitym było to, że dostaliśmy wiadomość z pytaniem jak się rozwija sytuacja i jak zdrowie młodej. W trakcie urlopu stan skóry mojej córki się pogorszył, po konsultacji wiedziałam jakie środki mam kupić, czego unikać w kąpieli. Dr Grabosz jest terminowy, punktualny, słowny, a co najważniejsze kompetentny i zaangażowany. Mam nadzieje, że jego spokój, wiedza i doświadczenie pomogą rodzicom małych pacjentów przechodzić przez choroby i czuć się w nich na tyle, na ile to możliwe bezpiecznie. My jesteśmy zachwyceni, brakowało nam takiego specjalisty!