Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - ocena Alex to super fachowiec w swojej branży. Wszystko co zrobił w naszym domu i...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 października 2024

Ewa Krajewska - ocena Najlepszy stolarz jakiego poznałam , cudowne funkcjonalne meble w całym moim...
~Ewa Krajewska
-

dodano: 30 września 2024

Sławomir - ocena Wykonawca wykonał pracę zgodnie z umową.Praca wykonana starannie za rozsądną...
~Sławomir
-

Marylka - ocena Polecam Alex Domino ,robota wykonana fachowo, żetelna firma zrobią pod...
~Marylka
-

Paweł N. - ocena Meble wykonane starannie i zgodnie z projektem. Bardzo dobry kontakt z Panem...
~Paweł N.
-

dodano: 17 września 2024

Żaneta - ocena Polecam usługi tej firmy, profesjonalne podejście do klienta, projekt...
~Żaneta
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 8 września 2024

Paweł - ocena Super wykonana praca, czysto i ładnie. Szczerze polecam.
~Paweł
-

dodano: 29 sierpnia 2024

Iza - ocena Ocena dla uslugi opisanej poniżej - 6.0 Poniżej zapisała sie ocena domyślna...
~Iza
-

dodano: 12 sierpnia 2024

Iza - ocena Bardzo polecam uslugi firmy Alex Domino. Bardzo dobry,szybki kontakt....
~Iza
-

dodano: 12 sierpnia 2024

Mateusz - ocena Opinie o Meblach Piorunkiewicz Znajdziesz tutaj opinie klientów...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 31 lipca 2024

Kateryna - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług Alexa Dimino. Zamówiłem różne meble na...
~Kateryna
-

dodano: 26 lipca 2024

Krystian z Lęborka - ocena Najlepszy kontakt , Super cena , termin realizacji tydzień przed umowa ....
~Krystian z Lęborka
-

dodano: 11 lipca 2024

Ewelina z Wrzeszcza - ocena Bardzo profesjonalne i miłe podejście. Od samego początku bardzo dobry...
~Ewelina z Wrzeszcza
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 30 czerwca 2024

Paulina - ocena Bardzo polecam usługi Pana Alexa. Super szybki kontakt, bardzo konkretny i...
~Paulina
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 21 czerwca 2024

Dawid - ocena Szukałem wykonawcy szafek do zabudowy w łazience i toalecie. Kontaktowałem...
~Dawid
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 3 czerwca 2024

Tomasz - ocena Dobry kontakt, szybka wycena, szybka realizacja. Efekt końcowy świetny, b....
~Tomasz
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 25 maja 2024

Ewelina - ocena Firmie Alex Domino zleciliśmy wykonanie do naszego domu większości mebli, w...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 17 kwietnia 2024

Michał - ocena Znalazłem ogłoszenie w Internecie, po rozmowie telefoniczej umówiliśmy...
~Michał
-

dodano: 16 kwietnia 2024

Gracjana - ocena Polecam w 100%! Wszystko wykonane profesjonalnie. Doractwo,...
~Gracjana
-

Kamiloseczek - ocena To jest najlepsza firma w kategorii meble na wymiar w 3-city . Zbudowali...
~Kamiloseczek
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry