Widok

Alfa Park

Morena Temat dostępny też na forum:
Osiedle Alfa Park powstaje w malowniczej - zielonej i spokojnej okolicy, a jednocześnie w niewielkim oddaleniu od Śródmieścia i centrum Wrzeszcza. W tej chwili obok osiedla znajduje się pętla autobusowa na której swój bieg kończą dwie linie autobusowe. Po 2014 roku mieszkańcy osiedla będą mogli korzystać z kolei metropolitarnej. Jej przystanek znajdzie się kilkaset metrów od osiedla. Z osiedla ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki polugon

Za chwile będą tam bloki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie zaglądają. Zrobić pani zdjęcie z salonu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mieszkanka

proszę czytać ze zrozumieniem, chodzi o NOWE osiedle, Myśliwska i Wróbla Staw a nie o starą część Moreny- z równym powodzeniem można powiedzieć, że z Przymorza to kawał drogi.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie bardzo rozumiem o co ci chodzi??????

nie wiem o co ci chodziło ? Jeżeli preferujesz mieszkanie w lesie to znacznie taniej byłoby wybudować sobie szałas w gąszczach, to, że bloki są betonowe i wokół nich kostka brukowa to chyba normalne w cywilizowanym świecie, i nie znam ani jednego developera na świecie, który stawiałby szałasy w środku np. dżungli.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Serio takie tragiczne doswiadczenia mialas ? Musisz byc wyjtkowym pechowcem . Pierwsze mieszkanie zakupilem na Alfa Park II 6 lat temu i drugie 3 lata temu na Alfa Park III i powiem szczerze ze od poczatku do chwili obecnej nie odrejestrowalem wyzej wspomnianych dramatycznych momentow, a wrecz przeciwnie mieszka mi sie tu calkiem fajnie :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kiedy V etap?

Czy ktoś ma informacje nt. tego kiedy V etap inwestycji?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kiedy V stap?Też czekam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ciekawe po ile będzie za m2,

obstawiam że od 12 do 16k /m2
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Buduje się
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

alfa park 1b

w ap1b mieszkanie mam od 6 lat
jesli sa problemy, administracja je sprawnie zalatwia - ogolnie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alfa Park 5, ceny w okolicach 15k/m2
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

srednio 15k za metr w bloku nad ktorym doklanie przebiega droga ladowania samolotow i jest vis a vis pkm wiec cicho to tam nie bedzie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

z samolotami to racja, ale PKM akurat nie jest glosna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wszystko wycinają i betonują

Te drzewa, zieleń to tylko do czasu, nie przyzwyczajajcie się... Druga sprawa to skandal, że Miasto Gdańsk zezwoliło na zabudowę tak blisko Stawu Wróbla...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

AP V - 15 tys za m2, to dopiero jest masakra.

i kosztuje miliony

to jest maskara

zgadzam się
nie wiem kto wydaje zezwolenia na takie coś
byłam ostatnio na spacerze, od biedronki do pkm nie da już sie koło stawku przejść (chyba że gdzieś górą się przebić) cały staw od strony pkm zastawiony płotem
jak patrzyłam to na prawde płakać się chciało
nie mówię że to była piękna zadbana okolica ale na spacery bardzo przyjemnie się chodziło
A.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

osiedle bedzie otwarte, wiec po skończonej budowie będzie przejście na spacery i PKM.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Widać, ze je wynajmujesz wiec nawet nie wiesz. Większość osób znalazła już sobie nowe mieszkania zdała od alfy bo ciagle usterki ( elewacja naprawiana 3 razy plus wilgoć w mieszkaniach) są nie do zniesienia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry