Razem z narzeczonym szukaliśmy kogoś, kto jednocześnie przygotuje dla Nas dekorację ślubną sali, jak i z kim sama współpraca będzie przyjemna.

Jeśli chodzi o współpracę z Agu-Art, to przeszła ona Nasze oczekiwania. Aga przygotowała ofertę wystroju, którą chętnie modyfikowała pod Nasze plany. Nawet moja bujna wyobraźnia nie przewidziała efektu projektu, jaki wyszedł z jej rąk. Cała sala przypominała zaczarowany ogród. Błękitne obrusy, wysokie szklane wazony z dużą ilością zieleni i ulubionych kwiatów, zjawiskowa świetlna ścianka za stołem prezydialnym oraz wymarzony bukiet ślubny. Dodatkowo Agnieszka współpracowała z pozostałymi wykonawcami. Dzięki temu m.in. słodki stół perfekcyjnie wkomponował się w jej wizję.
Oprócz cudownej dekoracji, zdjęła Nam z pleców mnóstwo pracy oraz stresu pomagając koordynować przygotowania. Widząc jej pewność czułam, że na spokojnie mogę wypocząć przed tym ważnym Dniem.

Podsumowując możemy powiedzieć, że dekoracja Naszego wesela była bajeczna. Goście byli pod ogromnym wrażeniem i to w dużej mierze zasługa Agi. Jej ciepło, pracowitość i cudowne pomysły sprawiły, że zarówno same przygotowania, jak i efekt pozwoliły Nam lepiej przeżyć ślub.