Widok

Alien Sex Fiend

Alien Sex Fiend Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Alien Sex Fiend, 23 listopada 2007 godz. 19:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

suuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!

extra!!!!!!!!!!!!!!

elegancko, zawsze chciałem obejżeć Fiendów na żywo

El

eganc

Pozdrowienia od zespołu DHM. Jak smakowała pizza, mrs. Fiend? he he he! Żenada!

Ale kiszka....

DHM strzelil focha ....i nie zagral, bo te "artysty" z Fiend`a baly sie zeby im czego nie ugryzli. Szkoda, ale jak tu k...a zagrac na 2m.. Takie gwiazdory z tych Fiend`ow niby, a buraki totalne, szkoda gadac.... W dupach im sie poprzewracalo....

ZAJEFAJNIE BYŁO......

TE masakra po grzyba żeś tam był?!!!!! Na te polskie chłamy przyjechałeś pacanie?!!!! ALENI BYLI ZARĄBIŚCI !!!!!!

ALIEN SEX FIEND THE BEST

Popieram Fienda71- ten koncert to najważniejsze wydarzenie sceny alternatywnej tego roku !!! Alieni pokazali, że mimo upływu lat ani oni, ani ich muzyka nic a nic się nie zestarzała. Nick był rewelacyjny, Mrs Fiend też. Niepotrzebne i przeszkadzające były tylko te pseudogwiazdy ( na szczęście tylko jedna) z Polski, bo trzeba było przez nich dłużej czekać na Fiendów

ZAJE......E BYŁO !!!!!!

meeeeeeeeeeeeeeeeega SUUUUUUUUUUUUUUUPER !!!!!!!!!

COOL!!!!!

Tak z*******ego koncertu nie nie widziałem od dawna - ja też marzyłem o zobaczeniu Fiendów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FIENDY FOREVER !!!!!!!

Koncert był zarąbisty !!!!! Kto nie by ł niech żałuje !!!! Pomimo opożnienia warto było czekać.Alen Sex Fiend dali z siebie wszystko!!! Czekałem na to wiele lat....

Inne tematy z forum Rozrywka

64. Bieg Westerplatte (11 odpowiedzi)

Ubiegłoroczna edycja Biegu Westerplatte pod wieloma względami przebiła wszelkie oczekiwania...

Zielony Rynek przy Hali Targowej (3 odpowiedzi)

Zielony Rynek przy Hali Targowej to świeże warzywa, owoce, pieczywo, sery i inne lokalne produkty...

Gdańskie Targi Książki (6 odpowiedzi)

Prace nad tegoroczną, już ósmą, edycją Gdańskich Targów Książki wchodzą właśnie w fazę...

do góry