Studio Kosmetyczne Allure

Salony kosmetyczne Makijaż permanentny Salony masażu

Gdańsk, Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 18/27

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka - ocena Serdecznie polecam masaże Pani Magdy,której profesjonalizm i zaangażowanie...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 17 października 2024

Agnieszka - ocena Serdecznie polecam Panią Magdę,której profesjonalizm i zaangażowanie...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 17 października 2024

Edyta - ocena Od jakiegoś czasu chodzę do Pani Magdy na masaż i falę uderzeniową. Pani...
~Edyta
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 18 września 2024

P.Halina - ocena Wykonalam u Pani Anety makijaz permanentny brwi. Z calego serca polecam, jest...
~P.Halina
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 29 sierpnia 2024

Danuta - ocena Zrobiłam u Pani Lenki pedicure malowaniem hybrydowym ,jestem bardzo...
~Danuta
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 25 maja 2024

Kasia - ocena Polecam z całego serca salon kosmetyczny Allure!Pełen profesjonalizm....
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 4 kwietnia 2024

Patrycja - ocena Perfekcyjny makijaż permanentny. Najpierw zrobiłam tylko brwi,ale byłam tak...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 2 kwietnia 2024

Ewelina - ocena Polecam masaż u P. Magdy- pełen profesjonalizm. Dziękuje !
~Ewelina
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 29 lutego 2024

Anna Stanisławek - ocena Do Magdy wracam z radością. Profesjonalny masaż i wiedza dzięki, której można...
~Anna Stanisławek
-

dodano: 29 lutego 2024

Klientka - ocena Jestem stała klientka Studia kosmetycznego Allure. Usługi są wykonywane...
~Klientka
-

dodano: 26 lutego 2024

Basia - ocena Pani Magda jest profesjonalistka, po wykonaniu masażu ból powoli przechodzi a...
~Basia
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 8 lutego 2024

Judyta - ocena Polecam tatuaż permanentny brwi. Brwi wyglądają idealnie, są podkreślone i...
~Judyta
-

dodano: 30 stycznia 2024

Mariola - ocena Wczoraj była pierwsza wizyta z studio jestem pod mega wrażeniem ledwo...
~Mariola
-

dodano: 27 stycznia 2024

Magdalena W. - ocena Naprawdę rewelacja, polecam wszystkim, którzy chcą zadbać nie tylko o swoje...
~Magdalena W.
-

dodano: 25 stycznia 2024

Julia - ocena Najlepszy salon w Trójmieście! Przemiła obsługa i świetnie wykonane paznokcie
~Julia
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 19 grudnia 2023

KasiaLe - ocena Moje ścięgno Achillesa nie było w lepszych rękach niż u Pani Magdy :)...
~KasiaLe
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 18 grudnia 2023

lidka - ocena Masaż kręgosłupa który miałam przyjemność przyjąć pomógł mi ogromnie, plecki...
~lidka
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 14 grudnia 2023

lidka - ocena Makijaż wykonywany w salonie p. Anetki jest bardzo trwały, pięknie...
~lidka
-

lidka - ocena Salon godny polecenia, usługi wykonywane bardzo profesjonalnie w miłej...
~lidka
-

Katarzyna - opinia Obsługa bardzo miła, masaż wykonywany profesjonalnie dający bardzo dobre...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 czerwca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
204

168

wątków

do góry