Widok
Alma + Festus + Cyrano & Roxana + Davidoff Lounge in One :D
Jeśli chce Kupić Wino w sklepowych cenach i do tego mieć fantastyczną pomoc przy wyborze jestem tam zawsze.
Jeśli chce spędzić miły wieczór przy winie rownież.
Miejsce działa w dwojaki sposób ceny tzw take away lub na miejscu.
24 różne rodzaje wina na lampki i po nad 150 w ofercie na butelki.Dla mnie raj!!! Menu ograniczone (co jest plusem) do jednej,codzień innej pasty jak i desek wędlin lub serów najwyższej jakości Hiszpańskie lub Włoskie.
Wino Baru w trójmieście nie ma,ten jest jedyny i do tego w czołówce jaka miałem okazje odwiedzić w całej europie.
Do tego wszystkiego posiada Cygaro Lounge w którym mogliśmy się rozsiąść i delektować cygarem z wielkiego Humidora ze szklaneczka pysznego Single Malta...
Jedyne takie miejsce w 3Mieście i jedyne napewno w północnej Polsce
Jeśli chce spędzić miły wieczór przy winie rownież.
Miejsce działa w dwojaki sposób ceny tzw take away lub na miejscu.
24 różne rodzaje wina na lampki i po nad 150 w ofercie na butelki.Dla mnie raj!!! Menu ograniczone (co jest plusem) do jednej,codzień innej pasty jak i desek wędlin lub serów najwyższej jakości Hiszpańskie lub Włoskie.
Wino Baru w trójmieście nie ma,ten jest jedyny i do tego w czołówce jaka miałem okazje odwiedzić w całej europie.
Do tego wszystkiego posiada Cygaro Lounge w którym mogliśmy się rozsiąść i delektować cygarem z wielkiego Humidora ze szklaneczka pysznego Single Malta...
Jedyne takie miejsce w 3Mieście i jedyne napewno w północnej Polsce
Moja ocena
Vinoteque Food & Wine
kategoria: Winiarnie
obsługa: 6
menu: 4
klimat i wystrój: 6
pomoc merytoryczna: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.2
* maksymalna ocena 6