Widok
Witam wlasnie wrocilam z Sobieszewa.Byl to takze moj pierwszy pobyt w sanatorium.Warunki bytowe slabe.Brak basenu na miejscu.Tylko nieliczni otrzymali zabiegi na basenie na ktory byli doworzeni raz w tygodniu do Gdanska.Zabiegi rehabilitacyjne wzgledne ale nie wszyscy rehabilitanci sympatyczni najbardziej niesympatyczna Pani masazystka przy magnetroniku.Brak czajniko w pokojach tylko dwa na korytarzuchyba ze za dodatkowa oplata 23zl to otrzymalo sie do pokoju na 24 dni parking platny 120zl telewizor 100 zl za caly pobyt.Jedzenie w wystarczajacej ilosci lecz malo urozmaicone sniadania i kolacje.Generalnie powrocilam zadowolona ale glownie dlatego ze bylo swietne towarzystwo i prawdziwie letnia pogoda.Mam nadzieje ze tez bedziesz w dobrym towarzystwie i przy super pogodzie a wtedy ten pobyt w sanatorium sane sie calkiem znosny.Badz dobrej mysli i jedz z pozytywnym nastawieniem
Czyli podobny standard jak w innych ośrodkach ZUS.
Z doświadczenia czajnik zabieram zawsze swój. TV zawsze jest płatne. W domu też płacę za kablówkę. TV za darmo przeważnie bywa w kawiarecne co pozwala się bardziej zintegrować :-)
Parking też zawsze jest płatny ale za to jest zamykany i chroniony. Zawsze za darmo można pozostawić autko pod lasem...
Jedzonko powinno być zbilonsowane i zgodne z określoną ilością kalorii i witamin. Jeśli ktoś w domu je na bogato to w sanatorium może być mu trochę za mało.
W Koleczkowie też dowożą na basen.
Jeśli ktoś oczekuje ☆☆☆☆☆ to proponuję Włochy lub Hiszpanię w all inclusive z animatorem oraz fit active.
Cena tylko jest trochę wyższa za 24 dni pobytu.
Z doświadczenia czajnik zabieram zawsze swój. TV zawsze jest płatne. W domu też płacę za kablówkę. TV za darmo przeważnie bywa w kawiarecne co pozwala się bardziej zintegrować :-)
Parking też zawsze jest płatny ale za to jest zamykany i chroniony. Zawsze za darmo można pozostawić autko pod lasem...
Jedzonko powinno być zbilonsowane i zgodne z określoną ilością kalorii i witamin. Jeśli ktoś w domu je na bogato to w sanatorium może być mu trochę za mało.
W Koleczkowie też dowożą na basen.
Jeśli ktoś oczekuje ☆☆☆☆☆ to proponuję Włochy lub Hiszpanię w all inclusive z animatorem oraz fit active.
Cena tylko jest trochę wyższa za 24 dni pobytu.
Wreszcie ktoś napisał w miarę sensownie i podał kilka ważnych informacji. Pytanie tylko - czy jest tam ktoś kto organizuje jakieś wycieczki bliższe i dalsze w tym sanatorium, czy raczej każdy we własnym zakresie? Bo jeszcze nikt o tym nie pisał.
Jak widzę, jakaś grupka jednak jedzie w tym naszym terminie, więc może uda się nam stworzyć jakąś fajną grupkę - z pozytywnym nastawieniem. Jednak póki co, każdy jedzie z innej strony Polski - ale cel mamy jeden - Sobieszewo.
Pozdrawiam
i do zobaczenia - chyba, że jeszcze coś popiszemy do tego czasu...
Jak widzę, jakaś grupka jednak jedzie w tym naszym terminie, więc może uda się nam stworzyć jakąś fajną grupkę - z pozytywnym nastawieniem. Jednak póki co, każdy jedzie z innej strony Polski - ale cel mamy jeden - Sobieszewo.
Pozdrawiam
i do zobaczenia - chyba, że jeszcze coś popiszemy do tego czasu...
Witaj Andzia :-)
Z tego co zdążyłam się zorientować po lekturze różnych komentarzy np: cytuję
"~anonim 73 109.196.153.*
(1 dzień temu)
Przyda wam się zgrana grupa ludzi. Obecnie jest mój znajomy i Alma nic nie organizuje, a turnus każdy z sobie.... Pozdrawiam życzę miłego "
Dodam, że jest to wpis z 20. 05. 2018. Mam nadzieję, że uda nam się skrzyknąć towarzystwo i mimo wszystko miło spędzić wspólnie czas. Pozdrawiam, do miłego zobaczenia Gosia
Z tego co zdążyłam się zorientować po lekturze różnych komentarzy np: cytuję
"~anonim 73 109.196.153.*
(1 dzień temu)
Przyda wam się zgrana grupa ludzi. Obecnie jest mój znajomy i Alma nic nie organizuje, a turnus każdy z sobie.... Pozdrawiam życzę miłego "
Dodam, że jest to wpis z 20. 05. 2018. Mam nadzieję, że uda nam się skrzyknąć towarzystwo i mimo wszystko miło spędzić wspólnie czas. Pozdrawiam, do miłego zobaczenia Gosia