Widok
Alma Sobieszewo
Przed wyjazdem do Almy czytałem opinie i szczerze mówiąc jechałem z miesznymi uczuciami . Ale niepotrzebnie, teraz mogę stwierdzić ze
- pokoje: czyste, z łazienkami, jedno, dwu i trzyosobowe , jedzenie: smaczne, w ilościach wystarczających nawet dla chłopa, rehabilitacja: nowy sprzęt, dużo zabiegów ,obsługa: profesjonalna, pomocna i życzliwa .Generalnie: duży plus, mogę spokojnie polecić. Zbyszek
- pokoje: czyste, z łazienkami, jedno, dwu i trzyosobowe , jedzenie: smaczne, w ilościach wystarczających nawet dla chłopa, rehabilitacja: nowy sprzęt, dużo zabiegów ,obsługa: profesjonalna, pomocna i życzliwa .Generalnie: duży plus, mogę spokojnie polecić. Zbyszek
spróbuj zmienić.
Może będziesz mieć farta nie wiem jak wyglądają wszystkie pokoje. ale te które widziałam to smród stęchlizny jest taki że usuwa się go przez tydzień. A jedzenie starcza dla chłopa ha ha ha. te dobre opinie to chyba właściciel pisze. Przykro mi oże spróbuj dopłacić żeby w tych lepszych pokojach mieszkać. Pozdrawiam
Może będziesz mieć farta nie wiem jak wyglądają wszystkie pokoje. ale te które widziałam to smród stęchlizny jest taki że usuwa się go przez tydzień. A jedzenie starcza dla chłopa ha ha ha. te dobre opinie to chyba właściciel pisze. Przykro mi oże spróbuj dopłacić żeby w tych lepszych pokojach mieszkać. Pozdrawiam
Czytam te wszystkie negatywne opinie i tak się zastanawiam, czy ZUS ich nie czyta i nie sprawdza ośrodka? może tak dalej na interpelację poselską wysłać do sprawdzenia. Co ma do powiedzenia ZUS, właściciel ośrodka gdy potężne środki idą z budżetu państwa na tak marną organizację prewencji, co na to podatnicy, tzn.my?.Poprosić należy o kontrole, aby jak najczęściej się przyglądały, a jak ośrodek nie spełnia warunków, nie podpisywać z właścicielami umowy. 2 lata temu byłam w sanatorium z NFZ w Lądku Zdroju i byli też kuracjusze z ZUS. Mile byłam zaskoczona, dla wszystkich ten sam poziom warunków pobytu i bogate zabiegi. Czyli można wybrać takie ośrodki i tam kierować na prewencję? Też mam skierowanie od 10.09.2018 r. do Almy, będę się bacznie przyglądać i w razie jakichkolwiek nieprawidłowości będę aktywna i wystąpię wszędzie, aby skończyć z takim traktowaniem osób tam kierowanych.