Widok
Alpha Chełm
[lead]Szukasz przestrzeni do rozmowy o sensie życia i wierze? Kurs Alpha w Gdańsku to cykl otwartych spotkań dla każdego, kto chce zadawać pytania, dzielić się swoimi przemyśleniami i poznawać perspektywy innych bez oceniania i presji.[/lead]Każde spotkanie rozpoczynamy wspólną kolacją, która sprzyja budowaniu relacji i swobodnej atmosferze. Następnie oglądamy około 30-minutowy film ...
więcej
więcej
Doświadczenie osobistego głębokiego przeżycia spotkania
Podczas spotkań mogłem doświadczyć czegoś nowego głębokiego pokoju i działania, które chrześcijanie nazywają darami Ducha Świętego. Trudno to w pełni opisać słowami, ale było to poczucie jedności i wewnętrznej harmonii. Szczególnie poruszyło mnie to, że poczułem dobro i życzliwość wobec ludzi, których wcześniej nie znałem, a których spotkałem na Alpha. To doświadczenie otworzyło mnie na coś więcej w mojej wierze.
Alpha Chełm
[lead]Szukasz przestrzeni do rozmowy o sensie życia i wierze? Kurs Alpha w Gdańsku to cykl otwartych spotkań dla każdego, kto chce zadawać pytania, dzielić się swoimi przemyśleniami i poznawać perspektywy innych bez oceniania i presji.[/lead]Każde spotkanie rozpoczynamy wspólną kolacją, która sprzyja budowaniu relacji i swobodnej atmosferze. Następnie oglądamy około 30-minutowy film ...
więcej
więcej