Widok

Alpha Siedlce

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Kurs Alpha to przestrzeń, w której możesz zadawać pytania o sens życia, zgłębiać kwestie wiary i dzielić się swoimi przemyśleniami.[/lead]Każde spotkanie zaczynamy wspólną kolacją, która pomaga nawiązać relacje. Po kolacji czeka na Ciebie około 30-minutowy film, który inspiruje do dyskusji w mniejszych grupach. Podczas rozmów masz szansę swobodnie wyrazić swoje myśli lub po prostu ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobry czas

Kurs Alfa pomógł mi przewartościować życiowe cele i pragnienia; skupić się na najważniejszym - miłości i szacunku. Byłam na tym kursie i bardzo polecam, każdemu kto chce spędzić miło czas z ludźmi o różnych poglądach życiowych .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warto

Jeden z ciekawszych kursów w jakich brałem udział. Namówiła mnie żona przez to, że widziałem jak wraca ze spotkań swojego kursu uśmiechnięta i odmieniona. Takiego kościoła nie znałem. Polecam

Alpha Siedlce

[lead]Kurs Alpha to przestrzeń, w której możesz zadawać pytania o sens życia, zgłębiać kwestie wiary i dzielić się swoimi przemyśleniami.[/lead]Każde spotkanie zaczynamy wspólną kolacją, która pomaga nawiązać relacje. Po kolacji czeka na Ciebie około 30-minutowy film, który inspiruje do dyskusji w mniejszych grupach. Podczas rozmów masz szansę swobodnie wyrazić swoje myśli lub po prostu ...
więcej
do góry