Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Imprezy okolicznościowe wątek zamknięty Nie polecam lokalu na imprezy okolicznościowe. Przy pierwszych ustaleniach...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 lipca 2015

Blisko, tanio, fajnie. wątek zamknięty Fajny klimatyczny pub. Można miło spędzić czas. Tylko mogli by zmienić barmankę.
~Paweł
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 marca 2015

Obsługa słabo - zero klimatu, wnętrze pubu kolorowe... a to ci dopiero! wątek zamknięty Nie sprzątają na bieżąco, a jak się je obiad w kilka osób to jedna je...
~Janek
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 czerwca 2013

Poleca w pełni ten lokal wątek zamknięty Miałem okazję być tam nie raz. Klimat, który tworzą właściciele oraz stała...
~Gal anonim
-

dodano: 14 września 2013

Gorąco polecam :) wątek zamknięty Dania bardzo smaczne, różnorodne.Na jedzonko czeka się na ogół krótko -ok....
~Anka
1

dodano: 28 czerwca 2013

kilka slow wątek zamknięty Mam czasem okazję być w tym miejscu i jestem szczerze pisząc bardzo...
~bywalczyni
1

dodano: 28 czerwca 2013

pozdrowienia dla właścicieli wątek zamknięty przybyłam, zjadłam, piłam, oceniłam na 6 :) pozdrawiam
~Dorota
1

dodano: 12 czerwca 2013

Polecam na mecz wątek zamknięty Można spokojnie pijąc piwko obejrzeć sobie mecz zjeść coś w przystępnej cenie...
~Łysy
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 marca 2012

smacznie i tanio:) wątek zamknięty Jestem stałym bywalcem KOGI i muszę przyznać że jestem mile zaskoczony:)....
~stały klient
-

dodano: 23 grudnia 2011

na nowo otwartym lokalu mozna zjesc dobrze i tanio wątek zamknięty jest też duży TV i mecze na żywo polecam wszystkim w okolicy
~LG
-

dodano: 27 listopada 2011

superrr wątek zamknięty bardzo się cieszę ze w tej lokalizacji powstał na nowo taki bar bo ostatnio...
~magda
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 października 2011

super pizzeria wątek zamknięty tanio i smacznie , polecam wszystkim i co też ważne bardzo tanie piwko z kija :)
~dany
1

dodano: 3 października 2010

Koga zmienila wlasciciela i jedzenie jest super wątek zamknięty Wpadam codziennie na danie dnia. Pychotka
~mark
-

dodano: 14 października 2011

polecam wątek zamknięty polecam mila szybka obsluga ,jedzenie dobre,gorace ,domowe nie...
~malaludka
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry