Widok

Altus

Altus Temat dostępny też na forum:
Altus to wielokondygnacyjny budynek, który powstaje przy głównej osi komunikacyjnej Trójmiasta - w Gdyni Redłowie. Altus uwagę zwracał będzie rozbudowaną bryłą i wysokością sięgającą w najwyższym miejscu XVI pięter. Duże przeszklenia oraz elementy aluminiowe dodadzą budynkowi lekkości i przestronności. Z okien mieszkań usytuowanych na wyższych kondygnacjach roztaczać się będzie widok na ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

logo

architektura OK, ale logo "altus" do bani ! Chyba projektował mąż księgowej. Obciach.
Gdzie biuro sprzedaży?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 83

Lokalizacja tylko 3 - przecież to jedna z najlepszych lokalizacji w Gdyni, chyba że ktoś uważa, iż Kosakowo lub Gdynia Zachód to najlepsza lokalizacja. Można się jedynie przyczepić do mieszkań z oknami w stronę Al. Zwycięstwa i skm (ruch tam praktycznie nie ustaje), ale reszta, szczególnie w kierunku Kępy Redłowskiej jest bardzo dobrze usytuowana.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 74

Invest Komfort nie buduje juz tak jak kiedys. Pustaki i kartongipsy...
popieram tę opinię 82 nie zgadzam się z tą opinią 14

super
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 72

A mnie Altus sie podoba. Dobra lokalizacja, cena moglaby nuc nizsza, ale coz za make sie w naszych czasach placi.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 75

sąsiadka

Altus z łaciny znaczy WYSOKI :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 61

ALTUS z łaciny znaczy WYSOKI :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 70
Super inwestycja. Ceny uważam że są bardzo atrakcyjne, bo za 6,5 tyś za metr możemy mieć już 2 pokojowe studio, co jak na super lokalizację jest tanio. Duże mieszkania wychodzą jeszcze taniej za metr i za 400-450 tyś można mieć fajne 3 pokoje z wszelkimi udogodnieniami typu komórka, 2-gie WC albo garaż. Wykończenie klatek schodowych przypomina wystrój dobrej klasy hotelu. POLECAM!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 70

Ekstra

Super lokalizacja i ceny bardzo przystępne. Byłem na dniach otwartych i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem jakości wykończenia.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 80

bez zachwytu

byłam na dniach otwartych. O atutach można poczytać u developera na stronie, minusy to wysokie koszy opłat za użytkowanie (bo przecież trzeba opłacić portiera, winde i siłownie), wykładziny na korytarzach (to kompeletny absurd - po pierwszej zimie będą śmierdziały, bo chyba nikt nie będzie zmieniał kozaków i w kapciach szedł kilka metrów do swojego mieszkania z butami pod pachą, a ile dostaną od sąsiadów właściciele psów, jak nie będą wycierać im łap!:), no i garaż dostępny tylko dla disli i benzyniaków (autom z gazem wstęp surowo wzbroniony).
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 8

super

Można powiedzieć że tak powinno wyglądać budownictwo nowoczesnego miasta. Blisko do centrum Sopotu i Gdyni. Komunikacja bajka również dla zmotoryzowanych. Mieszkania niewiarygodnie ciche mimo bliskości ruchliwej drogi. Otoczenie-nowoczesne biurowce,największe centrum handlowe.. Wykończenie klatek i części wspólnych wzorowe dopasowane do całośći budynku..Na klatkach wykładziny ,kto nigdy nie miał okazji sprawdzić jak zachowują się w codziennym użytkowaniu ten jeszcze nie mieszkał luksusowo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 70

to ciesz się dalej

...tą jakością wykonania,
ja widziałem jak było to robione i nigdy w życiu nie dałbym tyle hajsu za ściany z kartonu i łatane instalacje jeszcze przed oddaniem mieszkania. A te pokazowe to już w ogóle jeden wielki bubel
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 5

to co poza płotem to już żyje same sobie

kupe kasy wydają na dywany w środku ale żeby chodnik odśnieżyć pod płotem to już nie ma pieniędzy i czasu. Masakra. Byłam w Gdyni i na spacerze mogłam "podziwiać" te monstrum brodząc w śniegu po kolana... brak słów...
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tam nie ma żadnych kartongipsów, także proszę nie kłamać
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 71

Udana inwestycja, świetna lokalizacja i standard wykończenia. Szkoda tylko, że ceny "warszawskie".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 78
chcieliśmy kupić z mężem mieszkanie na 3 piętrze od strony Zwycięstwa. Oglądaliśmy je w słoneczny, sierpniowy dzień. Wrażenia: mieszkanie super doświetlone, ale po otwarcieu okna hałas (nawet na 3 piętrze) nie do wytrzymania, a przy przejezdzie ciężarówek to nawet drgania były odczuwalne. Być może w pustym mieszkaniu wrażenia te sie spotęgowały, ale moim zdaniem nie są to mieszkania dla osób pragnących spokojnie odpocząć po pracy. Dodam jeszcze odnośnie cen, że oglądaliśmy jedno z tańszych mieszkań 3 pokojowych (cena za m2 była ok. 6300 z komórką i garażem), ostatecznie kupiliśmy mieszkanie też nowe w Redłowie od innego dewelopera w spokojniejszej lokalizacji za 6050 za m2 też z komórką i garażem. Zachęcam do szukania i negocjacji cen osoby chcące zamieszkać w Redłowie
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 7

co do wykładzin - mieszkam tu od roku i jeszcze nic mi z klatki nie śmierdziało mokrą, brudną wykładziną.
Co do ciszy - polemizowałabym - mieszkania są niestety akustyczne i nie daj Bóg mieszkać pod rodziną z energicznym dzieckiem...dodatkowo latem imprezy przenosza się na balkony, słychać dosłownie każdą rozmowę!
Brak chodniczków dla mam z wózkami, muszą chodzić albo po drodze do biedronki albo po rawniku.
A tak poza tym to ok. Wszędzie blisko, czysto, tylko ludzie niby z górnej półki a i tak hołota.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 67

jak chcesz mieszkac w centrum to musisz liczyć się z tym, że hałas będzie. Zawsze na wiczlinie jest taniej i ciszej.....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 61
do góry