Widok

Amator cudzych rowerów

Wczoraj (poniedziałek 19.06) chwilę po godzinie 13:00 z klatki przy ul.Platynowej 8c w bezczelny sposób skradziono męski rower firmy Unibike. Złodziej wykorzystał moment, kiedy właściciel wszedł do mieszkania po klucze, aby móc schować rower. Zdarzenie zarejestrowały kamery monitoringu osiedlowego.

Miłośnicy rowerów, proszę o każdą informację, która pomoże odzyskać skradziony jednoslad. Opis: rower męski firmy Unibike w kolorze czarno/stalowo/niebieskim, koła 26", dokręcane rogi, bez bagażnika, pod siodełkiem czarno-żółte mocowanie do fotelika dziecięcego.
tel.kontaktowy 509 946 705
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może warto podac model jeszcze ,bo w tych kolorach unibajków jest multum.
Pewnie wiele takich rowerów jeździ po 3-mieście.
Sam widziałem kilka rowerów wyglądających jak ten który mi ale co mogę zrobić?
Jeżeli rower będzie miał jakiś dobrze widoczny charakterystyczny element to inna sprawa. Czy ukradziony rower miał coś takiego?
Przydałaby się fotka z monitoringu, rower raczej jest gdzieś schowany a złodziej chodzi po mieście.
Rower Unibike Evolution 21"
http://www.maksea.com/html/spiros06w_21.html link do zdjęcia roweru

Najbardziej podejrzane okolice to Oruni Górna, Dolna, Moje Marzenie, kolorowe

Złodziej skierował się w kierunku Osiedla Moje Marzenie lub parku Oruńskiego

Dodatki w chwili kradzieży:
Błotnik przedni, mała pompka zaczepiona na ramie ukośnej, dwa koszyki na bidon, lampa rowerowa "Cateye", licznik rowerowy "Cateye", mocowanie do fotelika dziecięcego pod siodełkiem z żółtym przyciskiem, rogi przednie w kolorze srebrnym firmy Author,

Każda informacja jest bardzo cenna. Złodziej pokrzyzował nam plany wakacyjne.

telefon kontaktowy 509 946 705
Cholera pilnujcie ludzie tych rowerów, co to znaczy poszedłem po klucze? Po co dajesz złodziejowi jakąkolwiek szansę?
do góry