Widok
Amatorska gra w koszykówkę.
Chętnie pograłabym w koszykówkę, oczywiście amatorsko. Szukam chętnych ludzi - i dziewczyn, i chłopaków. Jeśli udałoby się zebrać odpowiednią ilość rozejrzelibyśmy się za jakąś salą (ja niestety Gdańska pod tym względem nie znam), może ktoś zaproponuje jakąś ciekawą opcję.
Czekam na odzew, pozdrawiam. ;)
Czekam na odzew, pozdrawiam. ;)
Cześć :)
Jeśli to ogłoszenie jest jeszcze aktualne to zgłaszam się na listę uczestników. :). Sam próbowałem zebrać ludzi i udało się ale z halami jest ciężko, ponieważ większość jest już wynajmowana. Lecz już powoli robi się ciepło, więc może na jakimś orliku by się grało? A może szczęście się do nas uśmiechnie i znajdziemy halę. :D
Tak czy siak jestem chętny.
I banalna ale i ważna informacja: mieszkam w Gda, mam 20 lat :)
Pozdrawiam :P
Jeśli to ogłoszenie jest jeszcze aktualne to zgłaszam się na listę uczestników. :). Sam próbowałem zebrać ludzi i udało się ale z halami jest ciężko, ponieważ większość jest już wynajmowana. Lecz już powoli robi się ciepło, więc może na jakimś orliku by się grało? A może szczęście się do nas uśmiechnie i znajdziemy halę. :D
Tak czy siak jestem chętny.
I banalna ale i ważna informacja: mieszkam w Gda, mam 20 lat :)
Pozdrawiam :P
noooo w końcu coś znalazłam, niedawo przeprowadziłam się do gdańska i szukałam czegoś na wieczór najlepiej sportowego...:) kiedyś trenowalam kosza, ale to dawne dzieje :P jeżeli to jeszcze aktualne to ja bardzo chętnie się przyłącze, może przestane być człowiekiem kokon (koc + człowiek) paulina-gaweda19@wp.pl lub gg 47359629 czekam na odzew:) pozdro.