Widok
Amatorzy
Nie polecam. Pierwszy raz poszłam przedłużyć włosy właśnie do tego miejsca. Wybrałam pierwsze lepsze studio przekonana tym, że wysoka cena oraz lokalizacja w centrum Gdańska oznacza profesjonalizm. Myliłam się. Panie są nastawione na zysk. Kiedy rozmawiałam przez telefon to szczególnie dopytałam się o cenę za włosy słowiańskie Pani najpierw podała mi cenę za pasmo natomiast mi to nic nie mówiło, ponieważ nigdy nie przedluzalam włosów i nie wiedziałam ile pasm jest potrzebnych do dobrego efektu. Dopytałam się ile maksymalnie może wyjść to Pani powiedziała, ze maksymalnie 1400 zł. Na zakończenie zabiegu jednak Pani zaśpiewała mi cenę niecałych 1600 zł a dla mnie to jednak różnica skoro otrzymałam wcześniej informacje, ze będzie to koszt 1400 zł maksymalnie. Doczepienie kreatynowe nie było profesjonalne, widać nawet z daleka, ze te wlosy są doczepione, włosy złe jakościowo bardzo się plączą mimo, ze były słowiańskie, pasma po dwóch miesiacach już odczepiają się. Do przedłużenie nawet nie otrzymałam szczotki gdzie w tej cenie powinna jednak być.
wypowiedź zmoderowana ( 2017-12-16 16:48:12)
Moja ocena
Studio Fryzur Metamorfoza
kategoria: Przedłużanie włosów
obsługa: 2
oferta: 2
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.6
* maksymalna ocena 6