Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Śmiech na sali :) wątek zamknięty Bywałem w Olsenie kilka razy... Pojawiam sie tam znowu i oczom nie wierze :)...
~Krystian
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 listopada 2010

PIERWSZY I OSTATNI RAZ !!!!!!!!! wątek zamknięty Byłam w Olsenie po raz pierwszy. Znajomi powiedzieli mi,ze tanio można coś...
~Ola
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 września 2010

Gorąco polecam!!! wątek zamknięty Bardzo smacznie i tanio. Świetna atmosfera, czyściutko.( najlepsze pieczone...
~:) szczera
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 maja 2010

odp wątek zamknięty W odpowiedzi na ostan komentarz, korzystam kilka razy w tygodniu z menu...
~Jędrek
-

dodano: 8 maja 2010

Tragedia wątek zamknięty Jedzenie ... zimne i mało miało to wspólnego z rybą. Obsługa prawie umierała...
~Sopotek
-

dodano: 29 kwietnia 2010

Rewelacja !!!!!!!!!!! wątek zamknięty Gorąco polecam wszytskim, pycha jedzenie, dorsz grillowany rewelacja, obsługa...
~Marikka
-

dodano: 28 kwietnia 2010

Rybka fast food wątek zamknięty Zawsze jak jestem w Sopocie przychodzę na zdrową rybkę i w spokoju skorzystać...
~kristov
-

dodano: 18 lutego 2010

...brak slow wątek zamknięty wczoraj zamowilam 2 longser i happy lunch na wynos po dojsciu do domu okazalo...
~spocianka
-

dodano: 2 stycznia 2010

Jest ok, ale jeszcze dużo do poprawienia! wątek zamknięty Jedzenie jest generalnie bardzo dobre, lokal też, ceny są takie sobie, ale...
~Tommi
-

dodano: 14 grudnia 2009

smaczne:) wątek zamknięty Oceniamy fast food i nie należy o tym zapominać:) Miejsce ładne, schludne,...
~studentka z pobliskiego akademik
-

dodano: 24 października 2009

burdel na kółkach wątek zamknięty Obsługa rewelacyjna i tylko tyle z pozytywnych rzeczy. Na sali syf , pod...
~gość
-

dodano: 28 września 2009

super super wątek zamknięty Super fajny lokal polecam wszystkim. z*******y maja nowy produkt - kebab....
~xxx
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 czerwca 2009

bardzo miła obsługa wątek zamknięty Tak jak w tytule - bardzo miła obsługa. Jedzenie - ok, ale też uważam, ze za...
~pandamonium
-

dodano: 14 maja 2009

przede wszystkim TŁUSZCZ... wątek zamknięty wczoraj jadłem tam z dziewczyną krewetki i kalmary w cieście. dało się zjeść,...
~johny
-

dodano: 27 kwietnia 2009

Tragedia wątek zamknięty Lokal pod względem wyglądu OK, obsługa też OK (choc bez rewelacji), ale...
~P
-

dodano: 21 kwietnia 2009

Pamela - opinia wątek zamknięty Byłam po raz pierwszy,więc jeszcze podejmę kolejne próby, ale po pierwszym...
~Pamela
-

dodano: 21 kwietnia 2009

mogło być lepiej wątek zamknięty PLUSY - niektóre propozycje godne uwagi np: long za 2,99. MINUSY - obsługa...
~balas
-

dodano: 20 kwietnia 2009

bardzo fajny lokal, kiepskie jedzenie wątek zamknięty Zacznijmy od pozytywów. Lokal bardzo duży, czysty, przyjemnie urządzony....
~lord wejder
-

dodano: 19 kwietnia 2009

Co z wami nie tak? wątek zamknięty rozbawilo mnie Pan ktory zaznaczyl w rubryce ze byl w owym lokalu na...
~Endymion
-

dodano: 27 marca 2009

byli stali klienci wątek zamknięty Z usług Olsena w Gdyni korzystam dość czesto wraz z męzem, jawsze byliśmy...
~byli klienci
-

dodano: 27 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

25

wątków

do góry