Widok

Ambra sprzątanie rafinerii

Witam szukam opinii na temat tej firmy ktoś coś słyszał ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Zgadzam się w stu procentach... a jak juz sie ktos zdecyduje na prace tam, to pozniej jest juz tylko gorzej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Osobiście polecam pod niemal każdym względem firmę sprzątającą Romwit - http://romwit.pl/, gdzie wszelkie obowiązki związane ze sprzątaniem biur, magazynów, czy zakładów produkcyjnych odbywają się na wysokim poziomie, jeżeli chodzi o profesjonalizm. Wielokrotnie zdarzyło mi się już korzystać z ich pomocy, dlatego szczerze polecam. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się okropna obsluga zarazem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Włascicielka firmy wkręciła się tam po znajomości przejmując obsługe terenów zielonych i sprzątania , nie dość że bardzo mało płaci to jeszcze same umowy zlecenia dziwne że jeszcze nikt nie poinformował rafinerii o jej słabym i pazernym podejsciu do pracownika bo kilka firm które świadczyły usługi na terenie lotosu dla rafinerii dostały kopa od spółki Lotos za słabe traktowanie pracownika , musi mieć dobry układ że przechodzi coroczny audyt . Ale z drugiej stony jak nic nie zmieni to sama będzie musiała sprzątać bo nie ma ludzi a Ukraincy się szanują więc w sezonie ciężko będzie jej znależć jelenia .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Układy Pani prezes skończyły się z odejściem starego prezesa lotosu,czyli co najmniej dwa lata temu.Więc nie ma mowy o jakiś przywilejach ,raczej jest nagonka na ambrę wypowiedzenia co chwilę aby zbić cenę usługi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie znam tej firmy, ale mam coś dobrego do polecenia. Sprzątaniem powierzchni magazynowych, handlowych, biurowych, itp. na terenie Warszawy i Gdańska zajmuje się firma http://www.axona.pl . Ją śmiało mogę polecić, nigdy nas nie zawiedli, usługi wykonywane rzetelnie, terminowo i zgodnie z ustaleniami. Serdecznie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

A do tego ambra ma układy z urzędem pracy - no i wysyła tam stażystów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A stażysta ma mieć prawo jazdy i być jeszcze magazynierem. Czyli na stażu z up szykuje się dużo pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (50 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry