Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
OSZUST !!! wątek zamknięty Oddałem w październiku 2010r. laptopa na gwarancje .i do dnia dzisiejszego...
~mi
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 stycznia 2011

Widmo wątek zamknięty Ta firma to jakieś widmo. do kontaktu podają GG i nr telefonu (oczywiście ani...
~AmonG
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 września 2009

.... wątek zamknięty Niech nikt nie pisze, że to konkurencja im wypisuje takie rzeczy!!! To sa...
~Paweł
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2009

szczyt braku jakichkolwiek kometencji wątek zamknięty Odradzam po 100-kroć jakiekolwiek zakupy w tej firmie. Brak kontaktu i...
goodghost
-

dodano: 18 marca 2009

compal wątek zamknięty Zakupiłem u nich Compala,wszystko bardzo ładnie smigało ale tylko kiedy...
~darek
-

dodano: 31 sierpnia 2008

Myszka Logitech mx310 wątek zamknięty Zakup na allegro pod nickiem ambros1978 , obecnie ambros_com_pl . Zakup ok ,...
~syzyf
-

dodano: 26 lipca 2008

TANDETNA FIRMA wątek zamknięty najgorsza firma swiata .. towar wysłany po 4 tyg !!! 0 kontaktu !!!!
~wojo
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 maja 2008

Kontakt wątek zamknięty Kontakt z Firmą zerowy, opisują że w ciągu 14 dni odpowiadają maila, ja już...
~Piotr
-

dodano: 22 kwietnia 2008

nie polecam zakupów na allegro wątek zamknięty Terminy realizacji niezgodne z umową. Niezadowolonych klientów jest już zbyt...
~nabity w butelkę
-

dodano: 17 kwietnia 2008

Polecam sklep Ambros wątek zamknięty Zakupiłem w sklepie Ambros kartę pamięci Kingston sdhc 4 GB w niskiej cenie....
~Łukasz
-

dodano: 11 kwietnia 2008

Sklep OK. wątek zamknięty Bardzo dobra komunikacja ze sprzedającym, miła obsługa na miejscu no i towar...
~Radek
-

dodano: 13 listopada 2007

chalwus - opinia wątek zamknięty Bardzo dobry sklep!
~chalwus
-

dodano: 12 listopada 2007

Świetny sklep i obsługa wątek zamknięty Zupełnie przypadkiem trafiłem na tą opinię i stwierdzilem ze musze tez cos...
~Maciek - Gdańsk
-

dodano: 11 listopada 2007

Obiektywna opinia wątek zamknięty Zasadniczo nie pisuję opinii na tego typu stronach, lecz poszukując...
~Prawnik z Gdańska
-

po prostu super sklep! wątek zamknięty znazłem ich na allegro.pl pod nickiem ambros1978, maja swietne ceny, super...
~Mike Wazowski
-

Niekompetentni wątek zamknięty Firma sprzedaje sprzęt komputerowy - również przez allegro- Troche małe...
~D
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

16

wątków

do góry