Widok

Amelek. Awaria?

od kilku godzin brak polaczenia. na stronie amelek.net zero informacji. na profilu facebook tez. slabo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
u nas to samo :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

strona w ogole dziala?

tak. dziala z wewnatrz sieci amelka. z zewnatrz jest niedostepna.
U mnie tez od 16 bez netu. Rzeczywiście bardzo słaba polityka informacyjna:(

Dostalem informacje ze provider ma awarie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jakieś wieści jakie awaria zostanie usunięta?

Też dostałem informację, że provider ma awarię ale wcześniej nawet tu na trójmiasto.pl się chwalili, że ma z kilku źródełek internety żeby zapewnić nam i sobie dostęp do sieci. Jak widać trochę przegadane.

Konkurencja a jak u Was? Amelek zakładam że z dostawcą masz podpisany SLA i pewnie za brak dostępu u providera masz w umowie wpisane kary. Jak zrekompensujesz brak internetu swoim abonentom?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obecnie wyłączony telefon. Ja rozumiem awarie, awarią, ale ja mam za kazda godzine w plecy, ciekawe co jutro mi powie jak zapytam sie o rekompensatę moich strat.

Jutro i tak zadzwonie do Wave, my mamy na jednej antenie podpiety szereg, wiec bedzie mozna negocjowac :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

instalacje z Wave umowilem na wtorek....

hahaha wlasnie przegladam oferte od wave. Co to znaczy , ze w pakiecie pro ktos mi gwarantuje usluge na 99,5% ?:) marna proba obejscia prawa ...

Czyli też d*pa

Ja mam interkomp banino i działa

JMT działało trochę wolniej ale działało i działa
Amelek.net pomijając fakt anomalii pogodowej i pewnie zaistniałej sytuacji z tego powodu to regularnie od g 16 niemam w domu internetu . Ten pan chyba za dużo umów podpisał na swoje możliwości internetowe . To jest koszmar ... trzeba wziąć telefon stacjonarny i po kablu dodatnie się internet . Nawet ten najsłabszy będzie lepszy niż ten radiowy który kompletnie nie działa

dajcie znać jak amelek wstanie. Do tej pory nie było takiej awarii, jednak info się abonentom należy. Słabe

Najgorszym nie jest brak internetu a kompletne zlanie klientów brakiem informacji. Telefon milczy, mail też. Na forum też się nie udziela jak zwykl to robić. Brak szacunku dla klienta a przecież funkcjonuje dzięki nam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Użytkownicy multi-wifi są cicho, czyżby u Was też awaria?
Jak z gwarancją prędkości u tego dostawczy czy faktycznie jest tyle ile deklarują?

Dostalem informacje ze mial byc net o 22.45, wlasciciel Amelka sam nie ma tez lacza. I inne jeszcze tlumaczenia.
Faktem jest, ze klienci zostali olani.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry