Widok

Amelek

Prosze o opinie internetu radiowego firmy amelek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
w innych teamatch o internecie masz juz tego pelno i nie zasmiecaj nowymi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To przemilcz i nie wypowiadaj sie o ile wiem można na dowolny temat pisac na forum
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja jestem zadowolony. korzystam od prawie roku. jak na razie brak awarii. chodzi stabilnie. poniżej test wykonany ok 21 wiec godziny szczytu. i dobra oferta cenowa.

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Popieram p.Michała. Jesteśmy b.zadowoleni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dzieki za waszą opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
yhym każdemu to chyba chodzi inaczej, ja mimo że kontakt dobry to od około 2 lat mam problemy z połączeniem. Skaczące pingi. Niestety w mojej miejscowości całkowity monopol więc nie mogę za bardzo narzekać.

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
ping 61ms to jakas tragedia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
w godzinach szczytu tragedia? bez przesady
po H+ albo LTE nie mam większych jak 40 nigdy, przeważnie 25-30.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę o kontakt, zobaczę co się da zrobić. Są nielicznie miejsca gdzie po prostu brak widoczności, trzeba by znaleźć kogoś chętnego do współpracy w odpowiedniej lokalizacji pod przekaźnik. Ale nie sądzę, bym w którejkolwiek miejscowości miał monopol...
ping mierzony przez strony www niekoniecznie zgadza się z prawdziwym (mierzonym poleceniem "ping" do konkretnej lokalizacji). Strona mierzy czas żądania HTTP i jakoś to szacunkowo przelicza, rzeczywisty ping to czas odpowiedzi na pakiet ICMP echo - ale tego przeglądarka nie potrafi, trzeba użyć programu uruchamianego z wiersza poleceń. Czasem ktoś mi zgłasza że w jakiejś grze jest duży ping, niestety gra nie podaje IP dokąd konkretnie a bez tego trudno zdiagnozować problem (który może być na łączach międzynarodowych, na które nie mam wpływu).
wow super :) i prędkość 2 mega rewelacja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Albo ping albo prędkość, w Miszewie ma Pan monopol.

Używamy internetu od Amelka od ok 8 lat i nie mieliśmy do tej pory żadnyc problemów (okolice algidy), także polecam.
Mam tam zaledwie kilku klientów, podłączonych jeszcze w czasach świetności standardu "a". Jeśli ktoś dysponuje jakimś wysokim obiektem w Miszewie z dobrymi widokami na okolicę i chce dobry Internet za darmo, proszę o kontakt. Stoi jeden ładny maszt, ale wątpię by Plus był chętny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.niedlugo kończy mi się umowa z innym operatorem dlatego chciałbym spytać o cennik bo na stronie nie znalazłem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Www.wave.com.pl
Masz antene za darmo, gwarqncje przepustowosci i takie tam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (12 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

do góry