Widok
`Slw
Korzystam z amelka od 5 lat i z czystym sumieniem polecam Ci tego dostawcę. Nie zdarzyło się jeszcze, aby kiedykolwiek internet nie działał. Przez ten okres tylko 2 razy była sytuacja kiedy sieć chodziła gorzej niż zazwyczaj, ale z tego co informował dostawca przepustowość łącza została zwiększona. Polecam.
Korzystam z amelka od 5 lat i z czystym sumieniem polecam Ci tego dostawcę. Nie zdarzyło się jeszcze, aby kiedykolwiek internet nie działał. Przez ten okres tylko 2 razy była sytuacja kiedy sieć chodziła gorzej niż zazwyczaj, ale z tego co informował dostawca przepustowość łącza została zwiększona. Polecam.
CO ZNACZY DLA WYBRANYCH?
Gdy budowałem swój dom to przewidziałem że internet mi się przyda. Wybudowałem sobie na działce w trakcie budowy wewnętrzną kanalizację teletechniczną. Jak volta dojechała z kablem drogą publiczną do mnie to i mnie podłączyli. Koszt kanalizacji w trakcie budowy - żaden. koparka i tak się kręci, a rury za 8zł/mb. Więc tylko trochę pomyśleć i jest. Ale nie. Kupie najtańsze i narzekam że nie ma. Dla dewelopera te 8zł/mb to dużo :)
A że klient i tak się znajdzie... to pozdrawiam
Gdy budowałem swój dom to przewidziałem że internet mi się przyda. Wybudowałem sobie na działce w trakcie budowy wewnętrzną kanalizację teletechniczną. Jak volta dojechała z kablem drogą publiczną do mnie to i mnie podłączyli. Koszt kanalizacji w trakcie budowy - żaden. koparka i tak się kręci, a rury za 8zł/mb. Więc tylko trochę pomyśleć i jest. Ale nie. Kupie najtańsze i narzekam że nie ma. Dla dewelopera te 8zł/mb to dużo :)
A że klient i tak się znajdzie... to pozdrawiam
do wave
Pakiet PRO gwarancja dostępności usługi 99,5%
szybsza reakcja na awarię
lepsze pingi (wyższy priorytet QoS)
podwojona prędkość wysyłania w cenie
publiczne IP w cenie
powiadomienia SMS i email o awariach i pracach serwisowych
30 zł miesięcznie
heheheh
Prędkość pobierania Prędkość wysyłania Abonament Instalacja
Internet 10 Mb 1 Mb 45 zł 150 zł
Internet 20 Mb 2 Mb 65 zł 50 zł
Internet 40 Mb 4 Mb 85 zł 50 zł
słabo słabo
Pakiet PRO gwarancja dostępności usługi 99,5%
szybsza reakcja na awarię
lepsze pingi (wyższy priorytet QoS)
podwojona prędkość wysyłania w cenie
publiczne IP w cenie
powiadomienia SMS i email o awariach i pracach serwisowych
30 zł miesięcznie
heheheh
Prędkość pobierania Prędkość wysyłania Abonament Instalacja
Internet 10 Mb 1 Mb 45 zł 150 zł
Internet 20 Mb 2 Mb 65 zł 50 zł
Internet 40 Mb 4 Mb 85 zł 50 zł
słabo słabo
Uwaga, to nie jest moja strona (a o mnie jest ten wątek, tak przynajmniej sugeruje jego tytuł). Moja to http://www.amelek.net - póki co niewiele tam jest, ale jest numer telefonu 691677546 pod którym udzielam niezbędnych informacji. Oferta jest negocjowana indywidualnie - proszę pokazać ofertę konkurencji (realnie dostępną w konkretnej lokalizacji), a postaram się zaproponować lepszą. Specjalne promocje na przejście od konkurencji, zwłaszcza zaczynających się na M lub W ;)
Czy tę antenę za darmo można sobie zatrzymać po rezygnacji z usługi?
W którym punkcie regulaminu jest ta gwarancja przepustowości?
Czy tę antenę za darmo można sobie zatrzymać po rezygnacji z usługi?
W którym punkcie regulaminu jest ta gwarancja przepustowości?