Widok

Amelek

Prosze o opinie internetu radiowego firmy amelek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Obecnie mam 30mb za ok 60zl - internet radiowy koszt instalacji 1zl zadnych limitow za to czasem zamula i sa awarie wiec rozgladam się za czymś innym. Czy któryś z operatorów oferuje coś lepszego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
`Slw

Korzystam z amelka od 5 lat i z czystym sumieniem polecam Ci tego dostawcę. Nie zdarzyło się jeszcze, aby kiedykolwiek internet nie działał. Przez ten okres tylko 2 razy była sytuacja kiedy sieć chodziła gorzej niż zazwyczaj, ale z tego co informował dostawca przepustowość łącza została zwiększona. Polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Brawo Ty!
Nie w każdej drodze jest kabel, ten ostatni odcinek na własnej działce to zwykle najmniejszy problem. A co do lepszej oferty - proszę o kontakt bezpośrednio do mnie (nie na forum), po wizji lokalnej postaram się coś zaproponować.
CO ZNACZY DLA WYBRANYCH?
Gdy budowałem swój dom to przewidziałem że internet mi się przyda. Wybudowałem sobie na działce w trakcie budowy wewnętrzną kanalizację teletechniczną. Jak volta dojechała z kablem drogą publiczną do mnie to i mnie podłączyli. Koszt kanalizacji w trakcie budowy - żaden. koparka i tak się kręci, a rury za 8zł/mb. Więc tylko trochę pomyśleć i jest. Ale nie. Kupie najtańsze i narzekam że nie ma. Dla dewelopera te 8zł/mb to dużo :)
A że klient i tak się znajdzie... to pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pokaż mi lepszą ofertę w Baninie
Większość z tego pakietu PRO, u mnie jest w standardzie :)
Cenowo do kitu
A gdzie masz informację że trzeba dopłacać aby nie było awarii?

Pokaż mi lepszą ofertę dostępną w Baninie. Volty nie liczę bo oni są dostępni tylko dla wybranych.
Slaba oferta i jeszcze doplacic trzeba aby awari nie bylo. Żenada.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co w tym jest słabego? No chyba że to była ironia?
do wave
Pakiet PRO gwarancja dostępności usługi 99,5%
szybsza reakcja na awarię
lepsze pingi (wyższy priorytet QoS)
podwojona prędkość wysyłania w cenie
publiczne IP w cenie
powiadomienia SMS i email o awariach i pracach serwisowych
30 zł miesięcznie

heheheh

Prędkość pobierania Prędkość wysyłania Abonament Instalacja
Internet 10 Mb 1 Mb 45 zł 150 zł
Internet 20 Mb 2 Mb 65 zł 50 zł
Internet 40 Mb 4 Mb 85 zł 50 zł

słabo słabo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwaga, to nie jest moja strona (a o mnie jest ten wątek, tak przynajmniej sugeruje jego tytuł). Moja to http://www.amelek.net - póki co niewiele tam jest, ale jest numer telefonu 691677546 pod którym udzielam niezbędnych informacji. Oferta jest negocjowana indywidualnie - proszę pokazać ofertę konkurencji (realnie dostępną w konkretnej lokalizacji), a postaram się zaproponować lepszą. Specjalne promocje na przejście od konkurencji, zwłaszcza zaczynających się na M lub W ;)

Czy tę antenę za darmo można sobie zatrzymać po rezygnacji z usługi?
W którym punkcie regulaminu jest ta gwarancja przepustowości?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Www.wave.com.pl
Masz antene za darmo, gwarqncje przepustowosci i takie tam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam.niedlugo kończy mi się umowa z innym operatorem dlatego chciałbym spytać o cennik bo na stronie nie znalazłem
Mam tam zaledwie kilku klientów, podłączonych jeszcze w czasach świetności standardu "a". Jeśli ktoś dysponuje jakimś wysokim obiektem w Miszewie z dobrymi widokami na okolicę i chce dobry Internet za darmo, proszę o kontakt. Stoi jeden ładny maszt, ale wątpię by Plus był chętny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Używamy internetu od Amelka od ok 8 lat i nie mieliśmy do tej pory żadnyc problemów (okolice algidy), także polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Albo ping albo prędkość, w Miszewie ma Pan monopol.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wow super :) i prędkość 2 mega rewelacja :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (15 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry