Widok

Ananiasz

Spadaj stąd gówniarzu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Alcest

A ty unieś się w powietrze
Aerodynamiczna Baryło!
Chyba dostałeś niezły wycisk na skrzyni dzisiaj!

To do ciebie

Ja.

Ananiasz

Czy ty mnie próbujesz obrazić pryszczaty syfiarzu?

Komórki

Nie nawidzę jak ktoś w środku kościoła odbiera telefon, melodyjka gra o dzwonkach, a to przecież Wielkanoc! Nie nawidzę jak ktoś siedzi w tramwaju i ciągle odbiera SMS'y i się głupio śmieje. Nie nawidzę głupoty!

Iijo

Jedno z najlepszych opowiadań o pilocie Pirxie. Pirx trafia na nowo wyremontowany statek o niejasnej przeszłości. Ze starego wyposażenia został wiekowy robot do prac technicznych- Terminus. W jego pamięci zawarte są ostatnie komunikaty, które przekazywali sobie stukając w rury ( Morse'em) członkowie poprzedniej załogi, poodcinani od siebie w oddzielnych pomieszczeniach po katastrofie i dekompresji statku . Robot wystukuje te informacje Mose'em jakby mimochodem, nieświadomy tego co robi, w trakcie wykonywania swojej pracy. Nie potrafię wyrazić jak bardzo jest to poruszające, trzeba samemu przeczytać.

Agentko Jo

no coz samo zycie... Czy mozna juz wysylac do ciebie SMS internetem? Masz zaplanowana majowke czy liczysz na spontanicznosc wydarzen? Pozdrowienia-

Atma

no tak istny z ciebie piorun a po swietach pewnie kulisty (hi, hi). Wiem ze dzwonilas ale nie zdazylam siegnac do swej przepastnej toreki. Pozdrowienia-

Plagiat

W tym przypadku to nie tak. Raz nad stołem, raz na stole -to pasuje lepiej. Akademia powstała po to, aby dać jej adeptom drastycznie zwiększoną możliwość znalezienia się NAD stołem Zresztą tak, jak zawsze chcieli.

luv u more

moze jush w koncu dosyc doloof...? moze trzeba w koncu wszystko skonczyc? zaczac myslec o sobie.....? do dlaczego kur... dzis sam zaczalem z nim rozmawiac????

Cathar Smile

Lennonko- mam nadzieje, ze juz lepiej... Czy dzis dostane od Ciebie list?:)))
Nefer- hi hi, nawet nie zauwazyla. Smakowala Ci herbata Andersena? Musze kiedys poczytac Jego zyciorys, zaciekawilas mnie. Tymczasem... za tydzien znow pojde na spacer na Jego ulice... Moze juz bedzie troche cieplej. Wiosenne pozdrowienia! (mam pewne opory przed pisaniem, za to nie mam czasu, przypominam tylko o lodach które mam nadzieje z Toba i E-chan zjesc. I podwojna polewa czekoladowa :))) A.)
Atma- eee...nie skojarzylam, ze to sygnaly...wiesz, osoba, o ktorej pisalam Ci w mailu z Odense robila tak samo (krotkie sygnaly), na szczescie Twoje imie wyswietlilo mi sie na ekranie.:) Od wtorku jestem znow w Danii, czekam na maila! PC:)))
Agentko! O czym mysmy wtedy rozmawialy??? Bo nie mozemy sobie przypomniec:) (ale piekne, samotne kobiety zawsze zwracaja na siebie uwage, wiec to naturalne - A.) Pozdrawiamy Cie slonecznie!:)

Ale pyszny jest ten nowy Kubus marchewkowo- poziomkowy!

Esclarmonde

podwojna polewa czekoladowa? Lody?!? To czarodziejki lubia najbardziej. Herbatke pozostawilam na jakas specjalna okazje- moze takowa sie zdarzy. Wracasz chetnie czy nie bardzo? Pozdrowienia dla was obydwu-

Atma

Wszystko to wyczytałem w otaczającym mnie podręczniku -składającym się z wielu wielu , chodzących na wysokich nogach i obcasach dumnie prężących biust na wiosnę z okularami na włosach , kartkach . ---- Że zdolności kuszące ----A nie jeest tak?
Gdzie tam , napewno tak jest. :))

Krokus (zolty)

Mam przeslac pare zgrzewek ???(ha, ha)- droge znam :)))

Krokus (zolty)

Swoja droga to ludoz.. pard. poziomkozerstwo
Zaminowujaca otaczajacy teren

Czesc

Wszystkim

Poziomka

mozna o mnie powiedziec to samo. A potrawy z szafranem to co? Pytajac cie o liczby nie chodzilo mi o twoja pensje lecz o rozmiar podarunku. To wazne. I ani sie waz przysylac zgrzewek. Pracujesz w hurtowni (rozlewni?)

Atma

Cieszę się , ze tak jest jak piszesz. Lubie ludzi otwartych
myslowo - a tematow ciekawych wiele
Talia --- napewno bedzie niedługo ukladac w niebezpiecznie wykwintnie kresloną linię :)
Pozdrowienia

Krokus (zolty)

NIe , nie wysle ( ha ha). Pani na portierni pewnie by zemdlala . Musze oszczedzac jej serce (na razie :) )
TRoche nie zrozumialem -- czy to znaczy , ze rozmiar za
maly ?? -- to moze poprawić :) moge ...