Widok
Andrzej
Balladyna, parę lat temu, była moja ulubioną knajpą. Dlatego postanowiłem spędzić Andrzejki 2014, które były kompletnie nie udane. Dyskdżokej ciągle przerywał nagrania, wstawiając swoje wywody, których nikt nie chciał słychać. Nie potrafił dopasować utworów do bawiących się gości. Nie reagował na uwagi i komentarze bawiących się, raczej próbujących się bawić gości.Facet był w innym świecie. Zastanawialiśmy się, jak ukraść mu mikrofon, żeby tyle nie gadał. Ogólnie nie polecam, cena wysoka, kiepskie jedzenie. Sorry, ale nasza paczka już nie skorzysta z usług tego lokalu, sylwester tak, ale w innym miejscu, na pewno nie Balladyna.
Moja ocena
Dom Weselno Imprezowy
kategoria: Sale okolicznościowe
obsługa: 4
oferta: 2
kreatywność: 3
klimat: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6
Wiesz nie zgadzam się z tą opinią byłam w tym samym lokalu na Andrzejkach i było bardzo fajnie muzyka bardzo fajna D j robił co mógł aby rozbawić wszystkich i trafiać w gusta wszystkich gości do jedzenia nie mam żadnych zastrzeżeń a obsługa robiła wszystko żeby goście byli zadowoleni . CHYBA TA OPINIA JEST PRZESADZONA .
Wiesz nie zgadzam się z opinią twoją chyba nie chodzisz na takie imprezy ponieważ didżeje muszą zagadywać gości i rozbawiać właśnie tak jak on robił znam go ze swojej imprezy bo grał dla moich gości dlatego wybrałam zabawe przy tym dj a że był chory to nie walnął basiora który by szklanki po zrzucał jak umnie .Co do ceny to była niska biorąc pod uwagę że zabawa w gdańsku-brzeżnie i pare metrów od morza,do jedzenia nie słyszałam na zabawie by jakieś skrgi ktoś składał czy szeptał,a kelnerki opiekuńcze pełna profeska umieją dbać o klienta .