Widok

Andrzejki z Ladies Circle Poland

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Andrzejki z Ladies Circle Poland!Wiedźmy i Czarownice z klubu Ladies Circle Poland (www.ladiescircle.pl)zapraszają na jedyną w swoim rodzaju Zabawę Andrzejkową.Początek imprezy 30 listopada 2007, godz.20:00WRÓBLÓWKA,Gdańsk Otomin, ul. Borówkowa 13Zapewniamy suto zastawione stoły oraz wyśmienitą zabawę z dyskotekową muzyką dla każdego. Całość poprowadzi znany prezenter radiowy Edi Frenkler. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

andrzejki

Brawo , nareszciepołączenie zabawy z pomocą dla potrzebujących . Jedni się bawią a drudzy uzyskuja w ten sposób pomoc. Światna inicjatywa godna szerokiego poparcia

Babeczki z klasą

weszłam na stronę i oniemiałam. Jak to możliwe, że w tej szarej Polsce chce się komuś prowadzić tak barwne życie i do tego jeszcze pomagać innym. Pracując za granicą myślałam, że klubowe zwyczaje zarezerwowane są jedynie dla naszych zachodnich sąsiadów a Polki mają do wyboru kółko różańcowe , koło gospodyń wiejskich lub organizacje feministyczne. A tu objawienie, że można ciekawie żyć bez zadęcia i nie poddawać się codziennej szarzyźnie. Mogę wracać do kraju w którym zaczyna się normalność i muszę się spieszyć bo ten wiek do 45 lat trochę ogranicza. powodzenia babeczki

Idziemy!!

Zapowoada się super więc IDZIEMY!!!

WRÓŻKI

czy takie wydarzenia nie powinny być wcześniej zapowiadane?
doczytaliśmy się w ostatniej chwili, że można zamówić bilety. A tu okazuje się , że wszystkie rozeszły się jak ciepłe bułeczki. Gdyby nie zapobiegliwi znajomi to byśmy obeszli się smakiem. miłe Panie o dziwnej nazwie proponuję na stronie zrobić zapisy , żeby o takich wspaniałych akcjach zawiadamiać mailem . Pytanie czy przewidziałyście występy wróżki. chętnie byśmy poznali swoją przyszłość ,nawet za opłatą No chyba , że same jesteście wróżkami i każda ma dar .. Do zobaczenia na imprezie spodziewamy się , że dacie czadu :)

Pytanie

Czy DOGTOR w ogóle wie o imprezie, że zbieracie dla nich. Siedi w tej ich siedzibie jakaś niemota i nic nie wie. Chyba, że to podopieczny to przepraszam.
czy psy będą na imprezie ichoć kostkę dostaną?

Byłam, świetnie się bawiłam,dobrze zjadłam.Jesteście Babeczki super!!!
do góry