Gryzłam się z wystawieniem opinii dotyczącej mojego królika Pusi. W dniu 08.12.2020 trafiliśmy przychodni Animal-Med w Gdańsku Wrzeszczu z królikiem który był osowiały i miał łzawienie w oczach. Przyjęła nas pani doktor Marcela Wawrzyniak, która stwierdziła że królik ma problemy z zębami prawej strony i potrzebujemy konsultacji stomatologicznej z dr. Kliszcz i dodatkowo został podany i przepisany antybiotyk o nazwie ( Shotapen - 14 dni). Jeździliśmy na zastrzyk antybiotyku w poniedziałki i czwartki do dnia 21.12.2020. W między czasie zostaliśmy umówieni na badanie krwi i echo serca na 07.01.2021 i po konsultacji z dr. Kliszcz na operację usunięcia zębów na 08.01.2021. Ale 23.12. 2020 zauważyłam na czole królika "trapez - guz" , próbowaliśmy telefonicznego kontaktu z dr. Kliszcz, oraz sms-em lecz doktor niestety nie odpowiadał na nasz telefon, więc udaliśmy się do przychodni animal-med skonsultować ten guz, przyjął nas dr. Mirosław Przyworski po rozmowie z nami stwierdził że zrobi prześwietlenie pod narkozą i sprawdzi co się dzieje. Po 20 minutach doktor stwierdził, że na czole był stan ropny, który naciął na ok. pół cent. Po całym już zabiegu pojechaliśmy do domu ok. godz. 21:00 os