Widok
Angelo Mike - Amnesia Summer Night
Opinie do imprezy: Angelo Mike - Amnesia Summer Night , 3 czerwca 2008 godz. 21:00
hmm...impreza zapowiada się fajnie
pewnie będzie mało ludzi bo to w końcu środek tygodnia ale na pewno będzie dobrze...natomiast opis trochę nieaktualny jeżeli chodzi o Angelo - po pierwsze w tym roku nie było jeszcze Sensation, poza tym zdanie "Jednak najważniejszy jego występ w tym roku to SENSATION WHITE, gdzie jako jedyny Polak będzie miał szanse zagrać na głównej scenie we wrocławskiej Hali Ludowej - na evencie, o którym marzy chyba większość artystów klubowych." - jak jest się prezesem agencji, która organizuje Sensation to nie dziwne, że zagrał ;p
A jak już piszą o zeszłorocznym Cream to Angelo rzeczywiście miał grać ale się nie pojawił ;p (podobno pojechał na Sensation do Amserdamu ;)
A jak już piszą o zeszłorocznym Cream to Angelo rzeczywiście miał grać ale się nie pojawił ;p (podobno pojechał na Sensation do Amserdamu ;)
Rzeczywiście zaczynał od vixy i wiejskich imprez, ale widać że lepiej mu sie powodzi i chciałby być taki jak tiesto. Dla mnie to i tak 4 liga jeśli chodzi o muzykę elektroniczną. Transy to taka plebejska zabawa. Za to byłam w katowicach na autechre i cylobie w berlinie. Chcesz jeszcze coś dodać, śmieszny fanie angelo mika? hehe
Wasze imprezy są jawna stratą czasu dla ludzi którzy mają choć trochę rozumu. Mam prawo do prewencyjnego komentarza, którego mi nie odbierzesz. Może dzięki mojemu wpisowi jakiś świeży nastolatek, bo taki elektorat wpada do autsajdera dzięki takim "imprezkom" w białych rękawiczkach, nie zostanie muzycznie zgwałcony.
jesli ty widzialas biale rekawiczki w tym klubie , to tobie radze ostawic narkotyki, ale nie sory, jestes taka krytyczna, wiec moze psychotropy, jesli jestes taka znawczynia muzyki to powiedz jaka muzyka jest twoim zdaniem dobra, wiadomo, ze progresiv trance to nie jazz czy inny ambintny rodzaj muzyki, ale jesli o elektornike to akurat progi są wyznacznikiem jakosci, a jesli mowisz, ze angelo gra vixe, to ... wiesz o muzyce elektornicznej ze tak powiem, zreszta remo klein to tez spory talent jesli chodzi o proggy
ŻENADA
Wydaje mi sie ze pani woli psycho :D
Angelo Mike grał na wielu Festiwalach Kobieto :) ale wiesz co? chetnie bym sie z tobą spotkał zebys powiedziala mi to w twarz :)
zaraz poszukam sobie twoich imrpezech tez je zmieszam z "gównem" bo widzisz dla mnie PSYCHO , ACID , GOA to muzyka dla narkomanów byłem na moondali i każdy bez wyjątku był "wypruty" powód? nie musze chyba tego poruszac :) w CSG na drummach to samo same ochłapy pracowałem na barze na drummach wiem co sie tam dzieje i jezeli próbujesz mi wmówic ze ANGELO MIKE to wixiarz to twoja muzyka jest "gówno" warta że tak powiem :) a jak chcesz komentowac to koemtnuj swoje imrpezy jakie to kochasz :) pozdro bo robi sie OT !
Angelo Mike grał na wielu Festiwalach Kobieto :) ale wiesz co? chetnie bym sie z tobą spotkał zebys powiedziala mi to w twarz :)
zaraz poszukam sobie twoich imrpezech tez je zmieszam z "gównem" bo widzisz dla mnie PSYCHO , ACID , GOA to muzyka dla narkomanów byłem na moondali i każdy bez wyjątku był "wypruty" powód? nie musze chyba tego poruszac :) w CSG na drummach to samo same ochłapy pracowałem na barze na drummach wiem co sie tam dzieje i jezeli próbujesz mi wmówic ze ANGELO MIKE to wixiarz to twoja muzyka jest "gówno" warta że tak powiem :) a jak chcesz komentowac to koemtnuj swoje imrpezy jakie to kochasz :) pozdro bo robi sie OT !
Jeśli ty nie zauważyłeś sarkazmu w mojej wypowiedzi, to radzę ci odstawić prozac, albo cokolwiek co sprawia że jesteś taki tępy. Progressive ok, ale w przypadku transów to określenie jest niezłym żartem, jak cała nomenklatura, którą się posługujesz. Dobra jest muzyka która oferuje coś więcej niż tylko kolorowy stupor przy prymitywnym ciupcianiu pajacyków kreujących się na jakieś postacie zza konsoli. Bo metro albo viva przyznała im tytuł smerfa roku. Baw się dobrze, marku. hihi
marta
Chętnie umówię się z Tobą na konfrontację, przez neta można się napinać, owszem, ale z Twoich wypowiedzi nie wynika nic, dla Ciebie na imprezach z Transami, tudzież progami latają dzieciaki w bialych rekawiczkach i z odkurzaczami na plecach, chciałbym żebys przedstawiła jakieś dowody na to, czekam niecierpliwie, po kij się wpierdzielasz jak nie posiadasz żadnej wiedzy na stan muzyki elektronicznej w Polsce i ludzi, którzy uczęszczają na eventy, nie neguję tego, że na "naszych" imprezach jest sporo wypranych lub przypadkowych ludzi, ale takie jest życie, wszedzie sie trafi margines, chcesz pogadac? nie ma sprawy, jestem zawsze gotowy na konstruktywną dyskusję
Zgadzam się z martą, pewnych imprez i klimatów nie da się obronić, nawet jeśli wyginasz się z pojęciami progressive trance i temu podobnymi. To skrojona na polską miarę festyniarska potańcówka, zresztą funkcjonująca na całym świecie, tam gdzie m.in wytrąceni europejczycy rozbijają kasę poprzednich pokoleń na narkotyki i seks i robią syf wokoło. Muzyka tam jest, ale nie o nią chodzi. Chodzi o dejota pozera, którym chciałby zostać każdy napixowany chłopak z tłumu.
żenua
dejota pozera? uwierz mi, ze wlasnie z takimi kolesiami idzie normalnie pogadac, nie gwiazdoruja, nie patrza na Ciebie z góry robią to co kochają, marta i jednostki jej podobne, mowia caly czas o narkotykach,seksie i nie wiadomo o czyms jeszcze majac gowno a nie pojecie o tym, ja mam w zwyczaju nie wypowiadac sie na tematy, o ktorych nie wiele wiem, radze robic wam podobnie
Bez pozdrowien, Pozdro Dla Kumatych, kto ma wiedziec ten wie, a kto nie ma wiedziec ten sie nie dowie!
Bez pozdrowien, Pozdro Dla Kumatych, kto ma wiedziec ten wie, a kto nie ma wiedziec ten sie nie dowie!
...
Marta!
uwielbiam AM i jego muzyke, jezdze na podobne imprezy a nie lykam dropsow i nie uwazam sie za osobe ograniczona! na imprezach hiphopowych , reggae itp! ludzie pala ziolo:) w klubach upijaja sie...robia to bo lubia i to sie nie zmieni .a gowniarze jak beda chcieli nalykac sie dropsów to zrobia to nawet na szkolnym przedstawieniu!!! moze i Ty powinnas sprobowac i troche wyluzowac! co Cie obchodzi co robia inni? przeciez nie robia tego za Twoje! a obrazanie innych tylko dlatego ze nie lubia tego co TY swiadczy tylko o tym jak prosta i pusta jestes osobą
uwielbiam AM i jego muzyke, jezdze na podobne imprezy a nie lykam dropsow i nie uwazam sie za osobe ograniczona! na imprezach hiphopowych , reggae itp! ludzie pala ziolo:) w klubach upijaja sie...robia to bo lubia i to sie nie zmieni .a gowniarze jak beda chcieli nalykac sie dropsów to zrobia to nawet na szkolnym przedstawieniu!!! moze i Ty powinnas sprobowac i troche wyluzowac! co Cie obchodzi co robia inni? przeciez nie robia tego za Twoje! a obrazanie innych tylko dlatego ze nie lubia tego co TY swiadczy tylko o tym jak prosta i pusta jestes osobą
kończ waść
Dobra chłopaki i dzewczęta, widać że sie jedziecie, a nie ma o co. Ja prywatnie nie wytrzymałbym trzeźwy na angelo majku, czy innym transiarzu, ale to moje prywatne zdanie. Marta widać masz misję, ale zrozum że są gusta i guściki. NIektórym podoba się nawet kupka na sznurku, jego sprawa, nie twoja. Wystarczy popatrzeć na poziom ludzi którzy uczeszczają na takie biby. Nie wszyscy stosują droping, za to większość niewiele wie o muzyce i są bardziej prości niz skomplikowani:) pozdro 600
Ej, sorry, ale ty marta jesteś pusta dziewczyna, bez urazy ale ŻAL poprostu. Ja chodze na imprezy, angelo jest swietny, a jak tobie sie nie podoba to nie chodz! widac nie masz chlopaka, ja swojego poznalam wlasnie na takiej bibce z dziewczynami swietnie sie bawilysmy! i nie obrazaj ludzi ktorzy lubia taka swietna muzyke, sluchaj sobie swoich smetow, szopena czy nie wiem co ty tam sluchasz. buziaki dla prawdziwych;***
nadenci studęci
Angelo jest bossski ;*:*:*:*:*:* bylam na sensation i w tym roku tez bede! Tak dyskotekowego grania nie ma nigdzie, tylko on tak potrafi! az chce mi sie seksu jak slucham jego setow zjedzona! A ty marta i inni ktorym nie pasuje- to nie chodzcie, przeciez nikt was nie zmusza. Do ksiazek zaprdalac i sie nie wcinac, jak nie wiecie OCB! pozdrawiam prawdziwych imprezowiczuw!!!!
Angelo vs Underground
Martuniu, domyslam sie, ze jestes wielka fanka muzyki undergroundowej, niekomercyjnej, szlachetnej, najlepszej i uwazasz, ze jestes lepsza niz ta cholota, ktora jezdzi do Poznania i Wroclawia na wiksiarskie eventy. To myslenie Twoje jest wlasnie zalosne!
Moze Angelo nie jest najlepszym Djem w PL, ale na pewno jednym z lepszych a to, ze jest rozpoznawalny, zarabia kase na tym, nie jest niczym zlym, bo muzyka komercyjna tez potrafi byc dobra. Nie trzeba wcale sluchac minimali, zeby byc gosciem.
Wy prosci ludzie zamknijcie sie w waszych domach, zalozcie sluchawki komercyjnej firmy i wsluchujcie sie w bity pirackiej muzyki. Przy Angelo jest dobra zabawa i o to chodzi. A utwor Henshy grali juz Armin, A&B i sam Tiesto.
Pozdro dla ekipy FTB 3city Team! Do zobaczenia we wtorek ludziska z komercyjnego portalu muzyki elektronicznej xD
Moze Angelo nie jest najlepszym Djem w PL, ale na pewno jednym z lepszych a to, ze jest rozpoznawalny, zarabia kase na tym, nie jest niczym zlym, bo muzyka komercyjna tez potrafi byc dobra. Nie trzeba wcale sluchac minimali, zeby byc gosciem.
Wy prosci ludzie zamknijcie sie w waszych domach, zalozcie sluchawki komercyjnej firmy i wsluchujcie sie w bity pirackiej muzyki. Przy Angelo jest dobra zabawa i o to chodzi. A utwor Henshy grali juz Armin, A&B i sam Tiesto.
Pozdro dla ekipy FTB 3city Team! Do zobaczenia we wtorek ludziska z komercyjnego portalu muzyki elektronicznej xD
Angelo mike nie wystapi
po raz kolejny jestem pewna że Angelo Mike nie wystapi... już nie raz kluby trójmiejskei zeby zwabić klientów pisali , ze Angelo bedzie grał. Oczywiście zwracam honor jak przybedzie, ale ludzie do Autsajdera???? no raczej nie. poza tym wejdzcie na mymusic.com i jakoś w jego harmonogramie grania w Trójmieście nie ma, także powodzenia naiwniacy!!!!
ironia vs. sarkazm rebus dla steff
Steff! (zakładam, że to skrót od Stefan). Stefanie- widzę że nie rozróżniasz sarkazmu od ironii. Cóż, można się tego spodziewać po zasmarkanym chłopcu, którego fascynują rozmowy w toku i który ledwo skończył podstawówkę. Typowy fan Angelo Mika i festynów z ftb.pl.
Ps. Im więcej waszych prymitywnych wpisów, tym bardziej widzę, że mam rację (jak zawsze zresztą).
Ps. Im więcej waszych prymitywnych wpisów, tym bardziej widzę, że mam rację (jak zawsze zresztą).
Hensha
żenua to to że udajesz dj i przyjaciela sierot, a tak naprawde jesteś najwiekszą antyreklamą tej imprezy i w ogóle jedną z większych porażek ludzkości. Wiem, że jesteś także nieśmiały i zakompleksiony, ale nie przepuszczę ci tych nieodpowiedzialnych i dziecinnych komentarzy na portalu trójmiasto.