Widok

Angelo Mike - Amnesia Summer Night

Angelo Mike - Amnesia Summer Night Temat dostępny też na forum:
Angelo Mike - Amnesia Summer Night3 czerwca serdecznie zapraszamy na najwieksze wydarzenie jak dotąd w naszym klubie !! Zaczynamy wakacyjny cykl imprez " Amnesia Summer Night ". Na inauguracje zaprosiliśmy gwiazdę polskiej i zagranicznej sceny klubowej - Angelo Mike'a. Wraz z gwiazdą zagra jego przyjaciel z Sentence Music Remo Klein oraz Hensha wraz z naszym rezydentem - Maggotem , ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bzdura

Nie bylo nikogo w bialych rekawiczkach, tym bardziej z gwizdkami!
Ludzie w wieku 18-25, wiec srednia 15 to nie wiem jak wyliczyles.
Proponuje nie szerzyc wiecej bzdur i wieksza uwage miec na lekcjach matematyki w gimnazjum.

byłem

haha, martusia wykrakała i rzeczywiście było paru gości w białych rękawiczkach i z gwizdkami. Poza tym ludzi jak na lekarstwo, średnia wieku 15 lat.

honest?

osobiście znasz paru takich? pewnie piszesz o swoich rodzicach, którym się nie spodobałeś po urodzeniu, dlatego oddali cie wilkom na wychowanie.

honest

oj troszke żal ludzi co przez cale zycie nie przyjmuja do wiadomosci że "o gustach..." osobiscie znam paru takich - przez cale zycie sie osmieszaja, nic wiecej.

=>

co za wieśniara z tej marty aż nie chce mi sie czytać tych marnych postów. Białe rękawiczki? A czy dj gra w białych rękawiczkach bo nie rozumiem? Miałaś rodziców czy sąsiedzi Cię wychowywali...

co by nie mowic....bedzie ogien dzis :D:D...pozdro dla ekipy z Darlowa :D

Emo

No jak masz cos naprawde do omowienia to mozemy to omowic przy jakiejs butelce ...zobaczymy jaki bedziesz kozaczek

raz dwa trzy

Dokładnie, dajcie sobie na luz. Kto będzie ten łajza, kto nie ten nie.

Leo, łaaaaaaaaaj?

Dajcie sobie na luz dzieciaczki drogie. Kto ma ochotę, ten będzie. Inni niech szukają swoich klimatów gdzie indziej. Jaki ma sens to wzajemne ubliżanie sobie?

czekam

Czekam na spotkanie w 4 oczy, z kazdym, ktoremu cos sie nie podoba, Internet to fajna sprawa, ale ciekaw jestem, konfrontacji nie w swiecie wirtualnym, odejdzcie od kompow, co wy na to ?

Hensha

Rozmowę w 4 oczy to będziesz miał na komisariacie z czarnym pułkownikiem, za tą 12 letnia mieszkankę rumii którą chciałeś zbajerować na dj-a. Na szczęście mała okazała się ogarnięta i w porę powiadomiła rodziców.

:D:D

ALe nie musisz sie podawac za Angelo by tak mowic :D:D

ja prażką ? hmm ciekawe :) jakis antyfan? xD zapraszam do rozmowy w 4 oczy :) papa

Hensha

żenua to to że udajesz dj i przyjaciela sierot, a tak naprawde jesteś najwiekszą antyreklamą tej imprezy i w ogóle jedną z większych porażek ludzkości. Wiem, że jesteś także nieśmiały i zakompleksiony, ale nie przepuszczę ci tych nieodpowiedzialnych i dziecinnych komentarzy na portalu trójmiasto.

party worker

no i znowu "cpunska" muzyka jak to niektorzy nazywaja bedzie otoczona gronem partyworkerow. chyba skonczyly sie czasy pigulek na imprezach bo dzieki "pomocy" dostaniemy naloxom albo inne gowno nawet o otym nie wiedzac i drag nie zadziala.super na pewno tam bede;/

level up

wygrala? ale co? angelo i tak zagra, ludzie i tak przyjdą... moze ona ma jakąs potrzebe wygadac sie komus... lub ublizajac innym leczy swoje kompleksy...

:)

Ten kto napisał ze angelo nie wystapi radze odwiedzic jego strone na myspace.com :) pozdrawiam :)

czyzby ktos wprowadzal antyreklame? ŻENUA !

o co kaman?

Ja widziałem w tych wypowiedziach sporo konkretnych argumentów, nie wiem dlaczego ty ich nie widzisz. Wygrała.

ironia vs. sarkazm rebus dla steff

Steff! (zakładam, że to skrót od Stefan). Stefanie- widzę że nie rozróżniasz sarkazmu od ironii. Cóż, można się tego spodziewać po zasmarkanym chłopcu, którego fascynują rozmowy w toku i który ledwo skończył podstawówkę. Typowy fan Angelo Mika i festynów z ftb.pl.
Ps. Im więcej waszych prymitywnych wpisów, tym bardziej widzę, że mam rację (jak zawsze zresztą).

Angelo mike nie wystapi

po raz kolejny jestem pewna że Angelo Mike nie wystapi... już nie raz kluby trójmiejskei zeby zwabić klientów pisali , ze Angelo bedzie grał. Oczywiście zwracam honor jak przybedzie, ale ludzie do Autsajdera???? no raczej nie. poza tym wejdzcie na mymusic.com i jakoś w jego harmonogramie grania w Trójmieście nie ma, także powodzenia naiwniacy!!!!

marta zalosc

wpisem ze stogami pokazalas jaka naprawde jestes, znasz takie pojecie jak ironia ? chyba nie laleczko marta also known as sylwusia from rozmowy w toku

Inne tematy z forum Rozrywka

Ultrace Poland (8 odpowiedzi)

Ultrace to unikalne na skalę światową wydarzenie motoryzacyjne, które stało się platformą łączącą...

XI Pomorski Zlot Kolekcjonerów Biletów (3 odpowiedzi)

Zbierasz bilety komunikacji miejskiej lub kolejowe? A może dopiero zaczynasz interesować się tym...

Protest przeciwko banderyzacji Ukrainy (3 odpowiedzi)

Stop banderyzacji Ukrainy żądamy prawdy historycznej!W obliczu odbywającego się Forum Odbudowy...

do góry