Widok

Angelo Mike - Amnesia Summer Night

Angelo Mike - Amnesia Summer Night Temat dostępny też na forum:
Angelo Mike - Amnesia Summer Night3 czerwca serdecznie zapraszamy na najwieksze wydarzenie jak dotąd w naszym klubie !! Zaczynamy wakacyjny cykl imprez " Amnesia Summer Night ". Na inauguracje zaprosiliśmy gwiazdę polskiej i zagranicznej sceny klubowej - Angelo Mike'a. Wraz z gwiazdą zagra jego przyjaciel z Sentence Music Remo Klein oraz Hensha wraz z naszym rezydentem - Maggotem , ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nadenci studęci

Angelo jest bossski ;*:*:*:*:*:* bylam na sensation i w tym roku tez bede! Tak dyskotekowego grania nie ma nigdzie, tylko on tak potrafi! az chce mi sie seksu jak slucham jego setow zjedzona! A ty marta i inni ktorym nie pasuje- to nie chodzcie, przeciez nikt was nie zmusza. Do ksiazek zaprdalac i sie nie wcinac, jak nie wiecie OCB! pozdrawiam prawdziwych imprezowiczuw!!!!

jaaazdaaaaa!!!!!

jeeedzieeeemy, leeeecimyyyyy!!! jedzie krwa jedziesz ostro z basem zią jedziesz!

impreska zapowiada sie fajna! hihi szkoda ze wtorek:( ale i tak bede!!! a te pustaki co nie wiedza jak sie dobrze bawic przy inteligętnej muzyce niech wogle nie piszą! Angelo mike jest najleprzym dj w polsce!!

ŻAL

ej, no, dla wszystkich któzry nie lubiom angelo mika, ja mowie ze on jest boski! i tylko żal z was. Posluchajcie jego plyty "love, ekstazy mike", potem sadzcie pozerzy.

angelo feat gosia andrzejewicz

O ile mi wiadomo angelo mike nagrywa wlasnie album z gosią andrzejewicz. pozdrawiam fanow!

Niestety

Uprzejmie informuje, ze nie planuje wspolpracy z Gosia Andrzejewicz, nasi managerowie sie nie dogadali.

Jazda!

Widzimy sie na amnesia! pozdro dla wszystkich kumatych wariatow ze stogów i orunii! jazda jazda jazdaa!

Stogi

Chłopaki ze stogów melduja sie na bani, do zobaczenia we wtorek! Zrobmy Angelo przyjemnosc i wszyscy na biało!

haha

żałosne

Angelo vs Underground

Martuniu, domyslam sie, ze jestes wielka fanka muzyki undergroundowej, niekomercyjnej, szlachetnej, najlepszej i uwazasz, ze jestes lepsza niz ta cholota, ktora jezdzi do Poznania i Wroclawia na wiksiarskie eventy. To myslenie Twoje jest wlasnie zalosne!
Moze Angelo nie jest najlepszym Djem w PL, ale na pewno jednym z lepszych a to, ze jest rozpoznawalny, zarabia kase na tym, nie jest niczym zlym, bo muzyka komercyjna tez potrafi byc dobra. Nie trzeba wcale sluchac minimali, zeby byc gosciem.
Wy prosci ludzie zamknijcie sie w waszych domach, zalozcie sluchawki komercyjnej firmy i wsluchujcie sie w bity pirackiej muzyki. Przy Angelo jest dobra zabawa i o to chodzi. A utwor Henshy grali juz Armin, A&B i sam Tiesto.
Pozdro dla ekipy FTB 3city Team! Do zobaczenia we wtorek ludziska z komercyjnego portalu muzyki elektronicznej xD

Widzę ze masz jakiś komercyjny kompleks małego.. dysku haha. Muzyki słucham różnej, głównie takiej o jakiej nie masz pojęcia prostaczku. Stogi bawcie się dobrze we wtorek haha.
ps. "Sam tiesto" buhahahaha koniec tematu

hahahaha

Ty jestes załosna do potęgi N-tej

ukrywasz sie bo co w realu pewnie juz taka twarda nie ejstes :] ŻAL ŻAL ŻAL mi ciebie prostaczko :) widocznie wolisz Maryle Rodowicz aniżeli Jarka (czyt. Angelo Mike) :)

marta zalosc

wpisem ze stogami pokazalas jaka naprawde jestes, znasz takie pojecie jak ironia ? chyba nie laleczko marta also known as sylwusia from rozmowy w toku

Angelo mike nie wystapi

po raz kolejny jestem pewna że Angelo Mike nie wystapi... już nie raz kluby trójmiejskei zeby zwabić klientów pisali , ze Angelo bedzie grał. Oczywiście zwracam honor jak przybedzie, ale ludzie do Autsajdera???? no raczej nie. poza tym wejdzcie na mymusic.com i jakoś w jego harmonogramie grania w Trójmieście nie ma, także powodzenia naiwniacy!!!!

ironia vs. sarkazm rebus dla steff

Steff! (zakładam, że to skrót od Stefan). Stefanie- widzę że nie rozróżniasz sarkazmu od ironii. Cóż, można się tego spodziewać po zasmarkanym chłopcu, którego fascynują rozmowy w toku i który ledwo skończył podstawówkę. Typowy fan Angelo Mika i festynów z ftb.pl.
Ps. Im więcej waszych prymitywnych wpisów, tym bardziej widzę, że mam rację (jak zawsze zresztą).

o co kaman?

Ja widziałem w tych wypowiedziach sporo konkretnych argumentów, nie wiem dlaczego ty ich nie widzisz. Wygrała.

:)

Ten kto napisał ze angelo nie wystapi radze odwiedzic jego strone na myspace.com :) pozdrawiam :)

czyzby ktos wprowadzal antyreklame? ŻENUA !

level up

wygrala? ale co? angelo i tak zagra, ludzie i tak przyjdą... moze ona ma jakąs potrzebe wygadac sie komus... lub ublizajac innym leczy swoje kompleksy...

party worker

no i znowu "cpunska" muzyka jak to niektorzy nazywaja bedzie otoczona gronem partyworkerow. chyba skonczyly sie czasy pigulek na imprezach bo dzieki "pomocy" dostaniemy naloxom albo inne gowno nawet o otym nie wiedzac i drag nie zadziala.super na pewno tam bede;/

Hensha

żenua to to że udajesz dj i przyjaciela sierot, a tak naprawde jesteś najwiekszą antyreklamą tej imprezy i w ogóle jedną z większych porażek ludzkości. Wiem, że jesteś także nieśmiały i zakompleksiony, ale nie przepuszczę ci tych nieodpowiedzialnych i dziecinnych komentarzy na portalu trójmiasto.

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (3 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

Morska parada statków (3 odpowiedzi)

Już 27 czerwca Gdynia ponownie stanie się morską stolicą Polski. W ramach tegorocznych obchodów...

Festiwal I Love Italia: Al Bano oraz Ricchi e Poveri (7 odpowiedzi)

Al Bano i Ricchi e Poveri po raz pierwszy razem na jednej scenie w Polsce! Już 18 lipca w Operze...

do góry