Widok

Angielski dla dzieci

Witam, czy ktoś wie cos nt szkółki jez ang play with me mieszczacej sie w edu art and fun nad maxem? Chcialam posłać dziecko 4 lata, ale najpierw szukam opinii. Dziekuje z gory za pomoc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja już ma trochę starszą córkę- 12 lat, ale w mojej opinii wcześniejsze lekcje w wieku 4-8 lat niewiele dały. od 2 lat mam genialnego anglistę ( przyjeżdża na prywatne lekcje z Borowca) i postęp jest gigantyczny. Moim zdaniem, b. dobry prywatny nauczyciel do 4 klasy SP to jest klucz do sukcesu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zanim zdecydujesz się na jakąś szkołę to upewnij się, że uczą tam zarówno native speakerzy jak i lektorzy. Dzięki temu twoje dziecko będzie się od razu uczyć prawdziwego języka. Taką szkołą jest np. https://youenglish.school/.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

We Wrocławiu? Na forum Banina. Ktoś tu chyba kibluje dalej w podstawówce przez oceny z geografii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje dzieci chodzą do my time, nauka metodą Teddy Eddie, jesteśmy bardzo zadowoleni. Zajęcia są dwa razy w tygodniu, grupy niewielkie, a nauka odbywa się poprzez zabawę. Dodatkowo w domu można utrwalać wiadomości w aplikacji Playground, co oczywiście dzieci chętnie robią, bo to ich czas na komputer (niech go wykorzystają mądrze ;) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

fotowoltaika (185 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

do góry