Widok
Ania - ocena
W piekarni Pana Ryszarda obecnie kupuję pieczywo tylko okazjonalnie, niestety, nie mieszkam w okolicy, ale mam do niej ogromny sentyment. Chleb i bułki kupował tu mój Tata jak jeszcze się uczył - smak jest wciąż ten sam tak powtarza!
Właśnie zajadam pyszny grzebień-droźdżowkę (wczorajszy) i wiem, że w tym pieczywie jest coś więcej niż tylko mąka, mleko, drożdże, masło, cukier i marmolada.
Takich piekarni już nie ma.
Tu powstaje pieczywo z miłości, pasji i tradycji i czuć to w każdym kęsie.
Właśnie zajadam pyszny grzebień-droźdżowkę (wczorajszy) i wiem, że w tym pieczywie jest coś więcej niż tylko mąka, mleko, drożdże, masło, cukier i marmolada.
Takich piekarni już nie ma.
Tu powstaje pieczywo z miłości, pasji i tradycji i czuć to w każdym kęsie.