Widok

Animatorzy do dzieci na wesele

Witam Kobietki ,
Mam takie pytanie , moze ktoras z Was korazystala z takiej uslugi lub ma ja zamowiona na swoje wesele.
U mnie bedzie 40-45 dzieci do 12 roku zycia ( wstepna lista moze sie troche zmniejszyc).
Potrzebuje firmy ,lub ludzi ktorzy sie zajma opieka podczas wesela, opieka i zajmowaniem czasu wolnego , bo po godzinie od rozpoczecia przy tej ilosci powstanie gang albo 2 i fajnie by bylo zeby sie nie pozabijali .
Dostalam oferte z agencji artystycznej ale chca troszke droga i szukam , moze znajde cos tanszego ... w sumie sama nie wiem...
bo chcialabym profesjonalnie , ale z doswiadczenia wiem ze drogo nie zawsze znaczy profesjonalnie....
zobaczy sie ... moze Wy cos wiecie i mnie poratujecie jakims kontaktem
pozdrawiam i z gory dziekuje
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
up.... naprawde spedza mi to sen z powiek ...:P
image
Tanie Srebro : Sopot MICKIEWICZA 25A czynne w pon.8-18, w tygodniu 7-16 w sob. 7-13
zgodzę się, że drogo nie zawsze oznacza dobrze i profesjonalnie!
ale co to znaczy drogo???
u nas dla dzieci będziemy mieli dwóch prowadzących z teatru na 5 godz. za 1.600 zł a dzieci będzie około 25.
oj to chyba ode mnie jednak chca tanio bo 1300 za 6 godz.:) zaczynam sie sklaniac na tak , ale moja kolezanka placila okolo 350 jednej babeczce i bylo rewelacja i myslalam ze tak kolo tysiaka wydam za 2 . :)
image
a masz przedszkolanki czy kogo? my też się zastanawialiśmy, znajoma poleciła nam przedszkolanki za 400 zł na głowę, ale zdecydowaliśmy się na aktorów prowadzacych, którzy na co dzień pracują z dzieciakami.
oni mają fajne pomysły,przebrania kolorowe i wiesz prestiż;-)))))) aktorzy;-))))
ja tez mam aktorow animatorow z agencji artystycznej ... i caly czas mysle czy to czy moze szukac po przedszkolach czy placach zabaw....
nie wiem juz sama naprawde...
image
a co do prestizu to osobiscie mam go ... gleboko....
kocham dzieci , uwielbiam sie z nimi bawic , organizowac im czas i zabawe i jest to z wzajemnoscia dziecilubia mnie ale w ten jeden dzien nie moge poswiecac im tyle uwagi co zazwyczaj ...
Potrzebuje kogos DOBREGO , kto kocha dzieci i prace z nimi przynajmniej tak jak ja ....
kto je przytuli , po 15 min bedzie znal juz wszystkie imiona , kto pogodzi zwasnionych , kto wymysli zabawe na poczekaniu , kto bedzie jakby jednym z dzieci tylko w wiekszym i bardziej odpowiedzialnym wydaniu ....
i mam problem bo nie wiem czy nie przesadze z tymi animacjami co za duzo to tez nie zdrowo...
image

Inne tematy z forum Kupię

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

do góry