Widok
Anita Lipnicka - Vena Amoris
[lead]Anita Lipnicka zakończyła właśnie prace nad nowym albumem studyjnym. Materiał został zarejestrowany w Londynie pod czujnym okiem realizatora dźwięku Grega Freemana (Mumford And Sons, Grandaddy, Goldfrapp), którego artystka zaprosiła do współpracy nad produkcją płyty. [/lead]Całość zmiksował Stuart Bruce (Bob Marley, Yes, Van Morison, David Sylvian, Kate Bush i inni). Na album składa się ...
więcej
więcej
to zdjecie piękne, niepokojące ale i pełne nadziei
Pani Anita, samotna, w pozie zaproszenia, wykonująca gest wstrzykiwania ekstraktów z makówki, lub przygotowująca się to rozstania się z tym światem poprzez przecięcie żył prawego nadgarstka, ale jednak w tle widzimy symbol nadziei i lepszego świata w postaci białej pelargonii i wzrok szukający promienia słonecznego, lub orła, symbolu siły i wolności.
Oj Polacy tylko narzekać i gderać!!!A ja byłam i jestem zachwycona WSZYSTKIM
wspaniałą dykcją!muzyką słyszałam i tekst też!Po co chodzić i płacić taką kasę i potem się rozczarowywać i narzekać!Ostatnie trzy piosenki na bis powrót do przeszłości moje dorastanie i cudowne wspomnienia!Dziękuję pani Anito:)
wspaniałą dykcją!muzyką słyszałam i tekst też!Po co chodzić i płacić taką kasę i potem się rozczarowywać i narzekać!Ostatnie trzy piosenki na bis powrót do przeszłości moje dorastanie i cudowne wspomnienia!Dziękuję pani Anito:)