Widok

Anna Sobczak - ocena

Szukając w internecie firmy zajmującej się pośrednictwem nieruchomościami w Sopocie, zainteresowałam się Hoang Nieruchomości , ponieważ ma swoje siedzibę w centrum Sopotu i interesującą nazwę "obcego pochodzenia".
Okazało się, że trafiłam w przysłowiową 10-tkę.
Przyznaję, że moje wymagania wynajmu M-1 dla najemcy były wysoką poprzeczką do pokonania. Ale nie dla Pani
Konwalii z Hoang Nieruchomości, która z pełną wyrozumiałością i powagą podjęła się sprostać moim oczekiwaniom.
Długoletnie doświadczenie w prowadzeniu firmy, kultura osobista, profesjonalizm, "siódmy zmysł" , spokój i pracowitość
to wizytówka Pani Konwalii. Dzięki Niej jestem usatysfakcjonowana wyborem najemcy do mojej "perełki M-1".
Pani Konwalio, dziękuję za wszystkie wskazówki i rady, za całą papierkową pracę, ogłoszenia online, prezentację mieszkania zainteresowanym, za satysfakcjonujący mnie finał wynajmu.
Zycząc samych sukcesów w działalności Hoang Nieruchomości z wyrazami uznania pozostaje Anna Sobczak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję Pani Aniu za zaufanie i jak na czarodziejkę w nieruchomościach przystało, spełniłam życzenie z przyjemnością.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry