Widok
Anna.U - ocena
Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! Trafiłam do OSK Mateos po nieudanych doświadczeniach w innej szkole jazdy. Zaczynając od początku - muszę pochwalić kontakt z instruktorem - proces umawiania się na zajęcia, terminowość, brak spóźnień, brak odwoływania zajęć. Także same zajęcia odbywały się w profesjonalnej i przyjemnej atmosferze, otrzymywałam zrozumiałe i trafne wskazówki co do mojej jazdy. Pan Maciek zwrócił uwagę na wiele moich niedociągnięć, przez co mam poczucie, że faktycznie w przyszłości będę lepiej poruszać się po drodze. Dużym plusem jest to, że objeżdżaliśmy wielokrotnie trasy egzaminowania. Dodatkowo doceniam zaangażowanie ze strony instruktora, miałam poczucie, że mojemu instruktorowi też zależy na moim zdanym egzaminie. Oczywiście zdane za pierwszym podejściem! :-)
Muszę również pochwalić kontakt z Panią z obsługi z biura, która pomogła mi w wielu kwestiach formalnych. Jeszcze raz dziękuję!!!
Muszę również pochwalić kontakt z Panią z obsługi z biura, która pomogła mi w wielu kwestiach formalnych. Jeszcze raz dziękuję!!!