Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klient - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam. Jakość usługi bardzo słaba. Zamek złe zamontowane,...
~Klient
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 7 lutego 2021

~lubie to
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 9 lutego 2016

PODZIĘKOWANIE. wątek zamknięty Bardzo dziękujemy całej ekipie ANTABA DRZWI za profesjonalną obsługę oraz...
~Jowita i Marcin.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 grudnia 2013

drzwi Gerda wątek zamknięty obsługa w sklepie na wysokim poziomie wybór drzwi wystarczający ceny...
~Andrzej
-

dodano: 13 grudnia 2013

Niezapomniane wrażenia wątek zamknięty Zamówienie - bez zastrzeżeń. Pomiar - bez zastrzeżeń. Montaż - wrażenia, jak...
~leszczugd
-

dodano: 21 lipca 2013

TO SUPER DRZWI. wątek zamknięty NIESAMOWITE DORADZTWO TECHNICZNE , NIE OPOWIADAJĄ BAJEK JAK W INNYCH...
~JUREK
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 listopada 2012

fachowcy wątek zamknięty firma sprawdziła sie z każdej strony, zarówno w okresie przed jak i w czasie...
~emu
1

dodano: 1 lutego 2011

Przestroga dla innych! wątek zamknięty Przestrzegam wszystkich przed firmą ANTABA! W listopadzie 2009 r firma...
~niezadowolony klient
3

dodano: 22 lutego 2011

Rewelacja wątek zamknięty Taniej, niż w okolicy, szybko, sprawny montaż, bez naciągania na dodatkowe...
~kyniugda
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2012

Polecam - sprawnie i profesjonalnie! wątek zamknięty Polecam. Kilka tygodni temu firma (przez oddział w Gdyni) wstawiała mi drzwi...
~marlonbrando
-

dodano: 1 kwietnia 2012

JEŻELI ZAKUP DRZWI TO TYLKO W ANTABIE. wątek zamknięty Doradztwo w sklepie jak i podczas pomiaru rewelacyjne.Bardzo ale to bardzo...
~Arek.
-

dodano: 6 lutego 2012

NIEŻETELNY SERWIS wątek zamknięty Witam wszystkich . Odradzam Firmę ANTABA ,ponieważ zamontowali mi drogie...
~KLIENT
1

dodano: 30 stycznia 2012

Polecam wszystkim firmę Antaba wątek zamknięty Obsługa w salonie profesjonalna i rzeczowa, krótki termin realizacji...
~Adam
-

dodano: 6 sierpnia 2011

Nie polecam, nieprofesjonalny montaż! wątek zamknięty Krótki czas oczekiwania i dobre ceny, ale nie polecam innym ze względu na...
~Prezes
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2011

SPECJALISTA & FACHOWIEC wątek zamknięty Z usług Pana Darka skorzystaliśmy przy okazji montażu wkładek do drzwi...
~adrian
-

dodano: 16 kwietnia 2011

PEŁEN PROFESJONALIZM. wątek zamknięty Jeżeli zakup drzwi to tylko w Antabie.Przemiła obsługa w sklepie ,znakomite...
~Marek.
-

dodano: 29 października 2010

Super firma wątek zamknięty Od dzisiaj jestem posiadaczem drzwi DELTA, jak one będą się sprawowały będę...
~Kazimierz
3

dodano: 24 listopada 2009

Uczciwie, solidnie bez najmniejszych kłopotó wątek zamknięty Antaba to prodesjonalna firma, poczawszy od doradztwa przy wyborze drzwi, a...
~Jarecki
1

dodano: 20 lipca 2010

montaż wątek zamknięty co do jakości niemam zastrzeżeń tylko zastrzeżenia mam co do czystości usługi...
~krzysiek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 grudnia 2009

ANTABA=DOBRY WYBÓR. wątek zamknięty Już od prawie dwóch miesięcy jestem szczęśliwą posiadaczką drzwi...
~M.K
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
31

22

wątków

do góry