Widok

Anthonny Pappa

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Ostatnia sobota Karnawału ! - Anthony Pappa w Sfinksie !Anthony Pappa (Renaissance/Global Underground /Austalia )support : Ex-Or ( Existence/Twisted Frequency/ Kraków )Quantum Mekk ( Sfinks/Progreacja/TT )fontanna : Hypno ( Little Mountain Rec./Baroque Rec./UK )Fresh ( Sfinks ) , Slick , Gregwizualizacje : 0x43 & Kaczorwstęp : do godz.24 : z kartą klubu - 15 złz ulotką/kobiety - 20normalny - ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Anthonny Pappa

Ostatnia sobota Karnawału ! - Anthony Pappa w Sfinksie !Anthony Pappa (Renaissance/Global Underground /Austalia )support : Ex-Or ( Existence/Twisted Frequency/ Kraków )Quantum Mekk ( Sfinks/Progreacja/TT )fontanna : Hypno ( Little Mountain Rec./Baroque Rec./UK )Fresh ( Sfinks ) , Slick , Gregwizualizacje : 0x43 & Kaczorwstęp : do godz.24 : z kartą klubu - 15 złz ulotką/kobiety - 20normalny - ...
więcej

Takiej imprezy już dawno nie bylo

Pappa mistrz nad mistrzami w progressive. Na imprezie podobno jeszcze maja być lasery, vizualizacje dodatkowe wiec na pewno bedzie bossko.

Mateo jak go nie znasz to znaczy ze bolek jestes i manieczkarz.

what the f....

"należy do grona najbardziej rozpoznawalnych didżejów na planecie"
no ja osobiscie pierwsze slysze o typie, a wytwornia Renaissance jest mi dobrze znana.
no i to:
Jest respektowany,a czasami i prawie czczony na całej arenie światowej.

buahahahaha

what the f....

"należy do grona najbardziej rozpoznawalnych didżejów na planecie"
no ja osobiscie pierwsze slysze o typie, a wytwornia Renaissance jest mi dobrze znana.
no i to:
Jest respektowany,a czasami i prawie czczony na całej arenie światowej.

buahahahaha

Pif paw!

Na widok loga sfina puszczam PAWIA

mrocznego seta?!

BUHAHAHAH

do matki karmiącej

wez udzialw ankiecie po lewej

WOW

Ten Pan jest nejlepszym moim DJem;) Ech..szkoda ,ze jestem karmiącą matką:( Nie posłucham sobie jego mrocznego zapewne seta:( Bawcie się dobrze;)

Anthonny Pappa

więcej
do góry