Widok
Antoni Dubowicz - opinia
Budmir to firma, którą mogę gorąco polecić. Zakres wykonywanych u mnie prac po zalaniu mieszkania obejmował pełną gamę prac remontowych na ścianach i sufitach (osuszanie, odgrzybianie, szpachlowanie, malowanie itd) a także zdejmowanie starej i zakładanie nowej podłogi w zalanych pomieszczeniach. Firma jest solidna, teminowa, czysta, z doskonałą kadrą fachowców i niezbędnym sprzętem. Wycena oparta jest na szczegółowej i rzetelnej kalkulacji, stąd nie ma żadnych niespodzianek przy przedstawianiu końcowego rachunku. Podkreślić muszę, że prace wykonywane były w mieszkaniu na trzecim piętrze w wysokim starym budownictwie bez windy i z właścicielami w środku, co z pewnością było dodatkowym utrudnieniem. Pracownicy firmy poradzili sobie z tym bez najmniejszych spięć i konfliktów, wręcz przeciwnie, atmosfera była od początku do końca nadzwyczaj dobra. Szef osiągalny jest praktycznie na okrągło i prawie codziennie obecny na miejscu działań, kontakt z nim jest więc bezpośredni i do tego niezmiernie sympatyczny. Zasłużone 6 gwiazdek w każdej dyscyplinie!
Moja ocena
Budmir - Remonty
kategoria: Usługi remontowe i budowlane
oferta: 6
obsługa: 6
jakość usług: 6
czas realizacji: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6