Widok

Aparat ortodontyczny

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś opinie o Pani doktor poznam? Ewentualnie może spoza Banina kogo polecacie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Spokojnie możesz iść. Najwyższa jakość usług. Lepiej niż niektórzy w trójmieście
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Córka znajomych chodziła i jeśli chodzi o opinie to nie polecają,
drogo i testuje na pacjentach nowości ktore nie dzialaja, a za wizyte oczywiście kasuje i to nie malo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecam dr Bubelę nie słuchaj bzdur co piszą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Żaneta młyńska gabinet nad Max&Xavier
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie też się zastanawiam nad Ortodent. Dziekuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli w Orodent tak samo leczą ortodontycznie jak stomatologiczne to nie polecam. Przeżyłam u nich koszmar. Jak się coś wydarzy to nie obchodzi ich pacjent. Zostawiaja go samego sobie a kasują jak za zboże.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie polecam dr Kamili Bubeła. Badała córkę bez zdjęcia cefalometrycznego stwierdzajac , że nie ma wady, a własciwie to ja bardziej chcialabym ten aparat niz ona. Trafiłam z polecenia do pani dr do Gdanska na Zaspę z wieloletnia praktyką lekarską i okazało sie , że córka poza poprawą estetycznego wyglądu zębów ma poważną wadę , która najpierw trzeba się było zająć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Familident na ul. Góralskiej, Gdansk-Niedzwiednik
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakiś kontakt do pani doktor na Zaspie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

do góry