Widok
Aplikacja do zakupu ...
Aplikacja do zakupu biletów.
Dlaczego kupując bilet w Gdańsku poprzez aplikację Jak dojadę, za bilet 75 minutowy jestem ZMUSZONY zapłacić 5 zł. Normalnie taryfa ta wynosi 4,80 zł ale z uwagi na fakt że nie mam opcji zakupu biletu papierowego, korzystam, co jest wygodne, z aplikacji.
Ta jednak wymusza na mnie zakup biletu tzw metropolitarnego gdzie mogę korzystać jeszcze np z trajtka w Gdyni. ...
więcej
Dlaczego kupując bilet w Gdańsku poprzez aplikację Jak dojadę, za bilet 75 minutowy jestem ZMUSZONY zapłacić 5 zł. Normalnie taryfa ta wynosi 4,80 zł ale z uwagi na fakt że nie mam opcji zakupu biletu papierowego, korzystam, co jest wygodne, z aplikacji.
Ta jednak wymusza na mnie zakup biletu tzw metropolitarnego gdzie mogę korzystać jeszcze np z trajtka w Gdyni. ...
więcej
Pisałam do ZTM i jakdojade
Otrzymałam odpowiedzi, że są to bilety tzw. telefoniczne. Na stronie ZTM można znaleźć informacje o tych taryfach , ale mimo to nie otrzymałam odpowiedzi dlaczego są różnice w cenach i taryfach. Bilet papierowy za 4,80 jest jednoprzejazdowy i do 75 minut, a w aplikacji jednoprzejazdowy za 4,60 i jest dodatkowy 75 minutowy za 5 zł, czyli zrobili z tego dwa bilety. Tak kombinują aplikacje